Як обрати компанію, яка спроектує дім? (Новини компаній)

Як обрати компанію, яка спроектує дім? (Новини компаній)

Ми працюємо в сфері проектування будівель з 2007 року. Створювали будинки, в яких народжувались діти; батьки заводили городи і внуків; чийсь котедж ставав Лауреатом Всеукраїнського конкурсу; комусь дали реальну можливість квартиру замінити на власний будинок в передмісті.

Як ми працюємо

Задаємо декілька питань, аби розуміти ваші очікування. Мова йде про допустимий бюджет, бажану площу і стиль будинку. Ми розглядаємо ділянку, на якій буде посаджений будинок, щоб м’яко і органічно вплести його в територію. Збираємо команду, і згідно запиту, продумуємо варіанти, які виконають побажання замовника, і будуть найоптимальнішими з боку архітектури, конструктиву, будівництва та бюджету. Далі затверджуємо проект, передаємо його на будівництво. Ми виконуємо супровід і нагляд до моменту передачі ключів.

А от на що звертати увагу, обираючи компанію-проектанта, розкажуть експерти UBPR.

Ліна Неволя, засновниця проектної компанії UBPR:

Щоб уникнути тріщин в будинку, треба ще на етапі проектування вивчити тип ґрунту ділянки. Це індивідуальна робота, яку не можна придбати в рамках шаблону готових проектів.

Є багато нюансів. Почати слід з вибору земельної ділянки. Визначальними факторами є містобудівні умови та обмеження (санітарні зони кладовищ, промислові зони і т.д.), І ґрунтові умови. Є ділянки, на яких взагалі житло заборонено будувати. Є ґрунти, які вимагають палевого фундаменту, якщо ви хочете два поверхи. То ми правильно орієнтуємо, рекомендуємо, наприклад, саме на таких ґрунтах робити один поверх і плитний фундамент, або два і палевий. Етап проектування - це етап прийняття правильних рішень, зафіксованих на папері. Проект будинку - це не “знайти красиву картинку в мережі”. Це детальні прорахунки, від яких залежить, наскільки безпечно і довго можна буде в цьому домі жити. І яка вартість його буде.

Ярослав Жураківський, архітектор:

Правильне розміщення будинку на ділянці є важливим етапом в проектуванні приватного будинку. Тут необхідно врахувати можливі обмеження в забудові на ділянці (такі як: червоні лінії, санітарно-захисні зони та ін.); розмістити будинок в найоптимальнішому положенні до сторін світу, відповідно і до освітленості будинку сонячним світлом; передбачити розміщення інженерних комунікацій; додаткових місць для стоянки автомобілів; забезпечити місця для комфортного відпочинку на прибудинковій території; уникнути підтоплення ділянки, та інші. Гармонійне поєднання всіх цих умов і є запорукою того, що експлуатація будинку не буде доставляти клопотів  своїм власникам.

Богдан Павлюк, інженер-конструктор:

Робота з інженером-конструктором забезпечує підбір оптимальних перерізів конструкцій. Це потрібно для того, щоб будинок по-просту не впав. 

Правильно пораховані несучі конструкції без перевитрат матеріалів, але з забезпеченням міцності і стійкості, прямо впливають на бюджет будівництва. 

Марина Прісняк, директор з турботи та маркетингу:

Навіть 33 кв.м. (класична однокімнатна квартира в панельці) можна вмістити в будинку, який стоятиме на землі поблизу Вінниці. І це може зробити та компанія, яка гнучка в рішеннях і поглядах. Ми всі молоді і щасливі. В компанії працюють або ті, які мають сім’ї, або ті, які от-от їх створять. Ми знаємось і на бюджетах, і на тому, як їх скоротити за рахунок концепції і простіших конструкцій. 

Тому, обирати варто тих, хто буде робити, як для себе.

Чому зараз будинок є доступніший, ніж раніше?

Тому що технології і досвід вже дозволяють вписати проект дому в оптимальну вартість. Люди бояться прораховувати будинки. І вважають, що це дорого. Але то є стереотипом. Так, вартість власного будинку може бути високою, якщо нелогічно обирати площу, стиль, планування чи відмовитись від конструктивної частини.

Ми вміємо працювати з розкішними проектами. Але теж створюємо маленькі будинки, які дозволяють зі звичайної однокімнатної квартири переїхати у власний дім.

Залиште заявку, порахуємо для вас проект дому. Це безкоштовно. Бо ми знаємо, що всі мрії мають бути якісно здійсненими.

+380674684464 | [email protected]
м.Вінниця, вул.Соборна 69
facebook.com/ubpr.com.ua
instagram.com/ubpr.com.ua  

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up