«Я люблю своє, вінницьке» і «свою ковбаску»: про новий проект у Вінниці

«Я люблю своє, вінницьке» і «свою ковбаску»: про новий проект у Вінниці
Вінничан спонукають купувати продукти місцевих брендів
  • Брифінг, що відбувся 5 березня, спонукав купувати товари місцевих брендів 
  • Проект «Я люблю своє, вінницьке» представники влади, бізнесу і журналісти вирішили розширити, і включили туди область.
  • Продукцію, виготовлену на Вінниччині брендуватимуть у супермаркетах України.

Аби привернути увагу покупців до вінницьких товарів, у супермаркетах, позначених знаком «Я люблю своє, вінницьке», назву товару підписуватимуть: «своя ковбаска», «свій сирочок», «своя рибка», «свій хлібчик» і далі — смайлик. Маркетологи зазначають, що позитивні емоції впливатимуть на споживача, і він купить саме вінницький «хлібчик», а не просто хліб невідомого виробника, — говорили сьогодні на брифінгу.

«Я люблю своє, вінницьке» і «свою ковбаску» — проект, що був покликаний спонукати споживачів купувати товари місцевих брендів, почали реалізовувати у 2018 році . Мета: виховати споживчий патріотизм і підтримати місцевих виробників, які створюють робочі місця і сплачують податки до бюджету, 

Відео дня

— Ми маємо конкуренцію, яка прийшла з національними супермаркетами, що за собою принесли на наш ринок національні бренди, — розповідає засновник і керівник проекту Юрій Меланишен.— Ці бренди серйозно конкурують з нашими виробниками. Впливати на них дуже складно, конкуренція достатньо жорстка. Тому на початку два роки тому ми розробили так звану програму підтримки місцевих брендів у супермаркетах, ввели бренд «Я люблю своє, вінницьке».

На брифінгу також розповідали, що географію проекту розширили, і відтепер дбатимуть про виробників з області. Продукцію, виготовлену на Вінниччині брендуватимуть у супермаркетах України. Адже розвиток регіонального виробника, це розвиток регіону. Ідею проекту підтримав голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський. 

— Давайте сконцентруємось на тих цінностях і потребах, які є в кожного з учасників цього ланцюжка.Споживача цікавить якість, ціна, наявність.Ми сформували споживацьку культуру споживача, тепер його цікавить, щоб щотижнева продовольча корзина була наповнена продуктами, до яких звик, — зазначив губернатор.— Виробник. Із збільшенням попиту на регіональний продукт, зростають обсяги його виробництва. Він напряму комунікує зі своєю аудиторією, і йому значно менше потрібно вкладати грошей в маркетинг і логістику.  

Що стосується того, хто продає цей продукт. Продавцю цікава оптимізація торговельного простору, з меншої площі продавати якомога більше продуктів. Ми — територія. Територія виграє, тому що створюються робочі місця, тому що збільшується обласний бюджет. 

Читайте також:

Букет з фруктів чи сертифікат на тренінг? Що їй подарувати на 8 березня 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Хочу кекс вiнницького хлiбзаводу в картоннiй коробцi
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up