Вже не п’ять тисяч гривень: зменшили вартість бебі-боксу

Вже не п’ять тисяч гривень: зменшили вартість бебі-боксу

Вартість, так званого бебі-боксу, з огляду на його комплектацію та транспортування становить 3 тисячі 377 гривень, а не п’ять тисяч гривень, як було заплановано раніше.

Таку заяву зробив Андрій Буряковський, директор офісу UNOPS (Управління ООН з обслуговування проектів), під час своєї прес-конференції.

«Вдалося законтрактувати ці поставки за ціною 3,377 гривень 80 копійок за одну коробку. У цю вартість входить, перш за все, сама коробка, її вміст, послуги з її упаковці, пломбування та транспортуванні до складу отримання», - заявив Буряковський.

Слід зазначити, що початкова вартість бебі-боксу становила п'ять тисяч гривень. Однак пізніше вона була скорочена до вищевказаної суми.

Відео дня

В результаті, вдалося заощадити більше 180 мільйонів гривень. Всі зекономлені кошти будуть спрямовані на дозакупку бебі-боксів, а також покупку нової партії на майбутній рік.

До речі, на сайті вінницької міської ради 3 січня 2018 року виклали електронну петицію про коробки для новонароджених Baby Box. Вінничани за декілька днів підписали звернення. На кількості 407 чоловік петицію закрили. Тоді, вінницька влада дала негативну відповідь на таке звернення.

Нагадаємо, «пакунок малюка» це пілотний проект, який реалізується у рамках Меморандуму порозуміння між урядом України та ООН. Відповідні угоди щодо реалізації проекту були підписані між обласними адміністраціями та Управлінням ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС), яке займається поставкою комплектів для новонароджених

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Паша Шах

    А если уволиться половину  правительства, ?какая  экономия?
  • Игорь Гудзовский

    Моему ребенку третья неделя ,а я его в глаза не видел ,всё нужное как-то своими силами разобрались ,то у меня вопрос, когда его дадут и будет он нужен вообще в то время? Бессовестные зачем трепатся что помощь они дают,пускай одевают те памперсы, затем бодики и бегом в коробку там их место,брехунці)))

    Alla Gorbunova reply Игорь Гудзовский

    Алёна Затайдух 😊👍

    Алёна Затайдух reply Игорь Гудзовский

    Алла Горбунова теж так думала, так і зроблю)

    Alla Gorbunova reply Игорь Гудзовский

    Отдайте в благотворительные фонди ,есть люди что нуждаются .

    Алёна Затайдух reply Игорь Гудзовский

    Підтримую повністю! Нам теж пішов третій тиждень... навіщо нам будуть ті бодіки,памерси, і т.д., якщо ми вже з них виросли!?
  • Zhanna Alikina

    Пошукайте відео про цей "бейбі-бокс",про який Комаровський все детально розповідає :і про якість,виробників і про ймовірну вартість...)
  • Дмитро Кіфа

    А хто виробник речей?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up