Виплата пенсій у вересні: на Вінниччині змін не відбудеться

Виплата пенсій у вересні: на Вінниччині змін не відбудеться
  • Головне управління Пенсійного фонду Вінниччини повідомляє, що з 1 вересня змін у порядку виплати пенсій не відбудеться. Пенсіонерам області продовжать адресно доставляти пенсії, або нараховувати на банківську картку, за їх вибором.

— З 1 вересня 2021 року змін у порядку виплати пенсій не відбудеться, — зазначають у Вінницькій ОДА.

Сьогодні існує два способи виплати пенсій:

  • через установи банків,
  • через поштові відділення зв’язку АТ «Укрпошта», з доставкою додому чи у відділеннях, незалежно від свого віку, стану здоров’я, або потреби у постійному сторонньому догляді.

На Вінниччині виплату пенсій через банки обрали 257,3 тис. громадян, через оператора поштового зв’язку «Укрпошта» — 186,5 тисяч людей.

Відео дня

Відтак, Головне управління Пенсійного фонду Вінниччини повідомляє, що з 1 вересня змін у порядку виплати пенсій не відбудеться. Пенсіонерам області продовжать адресно доставляти пенсії, або нараховувати на банківську картку, за їх вибором.

Пенсії у звичний спосіб громадяни будуть отримувати до 2023 року. Це передбачено Постановою Кабміну від 29 березня 2021 року №277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання у межах України» (зі змінами).

Вже починаючи з 2023 року послуги з доставки пенсій населенню за місцем проживання надаватимуть організації, визначені конкурсним відбором Пенсійного фонду України.

 

Читайте також:

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

У МОЗ видали нову постанову про карантинні правила у школах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач73

    воно и ясно нефиг  че  олигархам  тратитись  на якихось там  песионерив. зато нюхнютый у  Омерицы  скозав  у нас  все  хорошо прикрасная МОркиза. а вы там  держитесь.

keyboard_arrow_up