Вінницька ІТ-Академія - гарантований шлях у сферу ІТ (Новини компаній)

Вінницька ІТ-Академія - гарантований шлях у сферу ІТ (Новини компаній)

Багато хто стикався з тим, що після завершення навчання неможливо знайти роботу. Працедавці бажають отримати фахівців, які мають досвід 10 років, при віці в 20 років)

Через таку тенденцію - багато початківців вимушені йти на низькооплачувану роботу за фахом, заради досвіду або на роботу, яка немає нічого спільного з профільною освітою, зате приносить стабільний прибуток. У першому випадку початківець швидко втрачає інтерес до роботи через низький дохід, у другому - з’являється відчуття того, що час та зусилля на навчання були витрачені даремно. В сучасних реаліях це поширена проблема. 

Навчальні заклади зовсім не готують до процесу пошуку роботи і самої роботи. За тривалий термін здобування освіти студент вивчає величезну кількість різних предметів, 80% з яких, не мають абсолютно ніякого стосунку до майбутньої професії. Вивчення бази у вигляді теорії не дає ніяких навичок з застосування знань. У результаті, випускник, якщо справді мав мотивацію і вчився, на виході, знає теорію на відмінно, але практики йому дуже не вистачає. Як боротися з тотальною неготовністю до роботи на початку кар’єри знають у Вінницькій ІТ-Академії.
“Знання випускників дуже часто не актуальні. Це наслідок застарілих підходів викладачів, які грунтуються на старих “методичках”. Також, значним недоліком нинішніх освітніх закладів є відсутність практики на реальних проєктах. Студент має знати за який перелік завдань нестиме відповідальність під час реальної роботи, як побудована співпраця над проєктом в команді, як застосовувати свої знання для досягнення результату. У Вінницькій ІТ-Академії ми проаналізували ці недоліки та створили ефективну програму засвоєння матеріалу, що передбачає 20% теорії, усе інше - практика. Студенти працюють в умовах максимально наближених до реальних. Наші випускники - впевнені у власних силах спеціалісти-початківці, які повністю готові до робочих реалій,” - такої думки про проблему нинішніх навчальних закладів притримується, ментор-практик Вінницької ІТ-Академії, Олександр Панченко.

Сфера ІТ досить приваблива, бо має великий перелік переваг - можливість працювати з будь-якої точки земної кулі - присутність у офісі зовсім не обов’язкова; багато ІТ-компаній пропонують власні соціальні пакети; кар’єрний ріст, що означає постійний розвиток та зростання заробітної плати; працевлаштуватися можливо лише через власні знання, тому і не потрібно переживати, що підвищать низькокваліфікованого працівника, який є родичем керівника, а не людину, яка дійсно орієнтується в своїй роботі, знає та вміє набагато більше за інших; знання англійської мови обов’язкове, але це відкриває усі двері та руйнує кордони між іноземними членами команди, компаніями-замовниками з будь-якої країни, що дозволяє не обмежувати свій заробіток та багато іншого.Вінницька ІТ-Академія навчає студентів за наступними напрямками: Програмування, Автоматизоване та Ручне тестування, Веб-дизайн, Проєктний менеджмент. За кожною з цих спеціалізацій відбувається ретельна підготовка майбутніх спеціалістів безпосередньо до роботи. Допомагають у цьому викладачі-практики, мотивоване середовище студентів, що прийшли навчатися за результатом - гарантованим працевлаштуванням, бонусна англійська мова. Навчання проходить інтенсивно, цікаво та продуктивно на реальних проєктах, щоб студент мав чітке уявлення про робочу атмосферу, етапи створення продукту, сфери відповідальності кожного члена команди.

Бажаєш освоїти професію, яка залишається актуальною навіть у період карантину? Записуйся у нові групи, щоб гарантовано отримати роботу після навчання!

А для талановитої молоді є можливість отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безоплатне навчання.

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up