В мікрорайоні Пирогово планують звести житловий комплекс. Триває обговорення

В мікрорайоні Пирогово планують звести житловий комплекс. Триває обговорення
  • У Вінниці біля «Grachov Sport» і церковного виробництва планують будівництво житловий комплекс з семи двоповерхових житлових будинків.
  • Громадське обговорення проекту забудови триватиме до 24 травня. Людей запрошують висловити свою позицію з цього приводу. 

У мікрорайоні Пирогово, між спортивним залом «Grachov Sport», амбулаторією і території з церковним виробництвом «Рось Вінниця» планують побудувати житловий комплекс. Оголошення виклали на сайті Вінницької міської ради.

В оголошення сказано, що до 24 травня триватиме громадське обговорення «Детального плану території обмеженої вулицями Комарова, Академічна, Алли Горської та 4-м провулком Комарова». Згідно плану, житловий комплекс буде з семи двоповерхових житлових будинків. На території будуть майданчики для відпочинку дорослих та дітей, фізкультурний майданчик і майданчик для вигулу домашніх тварин. Також не забули про парковку для авто, яку розташують вздовж 4-го провулку Комарова та біля території церковного виробництва.

Пропонуємо ознаймитись з текстом оголошення:

Відео дня

«Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради.

З основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к.8), за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 38 до 24 травня 2021 року включно.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій — працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected] 24 травня 2021 року. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються».

Дозвіл на розроблення містобудівної документації — детальних планів території м. Вінниця виконком надав в грудні 2020 року.

 

 

Читайте також:

Мешканці Могилівки та Демидівки погрожують заблокувати залізницю

Гучне затримання на Лялі Ратушної пов'язане зі старою справою стрілянини на Барському шосе

ФОТО та ВІДЕО дня. У страсний понеділок на Вінниччині випав сніг

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up