Усе про Чорну п’ятницю 2020 у Вінниці: чек-лист розважливого покупця (Новини компаній)

Усе про Чорну п’ятницю 2020 у Вінниці: чек-лист розважливого покупця (Новини компаній)

Вінниця — чарівне та комфортне місто, яке має всі шанси посперечатися за титул торгової столиці центральної частини України. Було б дивно, якби Чорна п’ятниця, всесвітній осінній розпродаж, пройшла повз цей населений пункт. У 2020-му році на приголомшливі акції та величезні знижки слід очікувати 27 листопада, хоча певні магазини починають запрошувати клієнтів уже за кілька днів до цієї дати. Для того щоб свято шопоголіків залишило після себе лише приємні емоції, до нього слід правильно підготуватися. 

Розпродаж Black Friday 2020 у Вінниці

Щороку до Чорної п’ятниці активно готуються величезні мережі магазинів техніки, косметики, товарів для дому. Саме вони формують відповідний настрій у Вінниці. Цього року через карантинні заходи підприємці отримали суттєві збитки, тому ми маємо всі підстави сподіватися на щось нетривіальне під час глобального розпродажу. Бізнесу важливо заручитися підтримкою клієнтів, тому й акційні умови мають бути дуже привабливими. 

Активна підготовка до свята шопінгу відбувається у вінницьких магазинах Foxtrot та Eldorado, ТРЦ «Анастасія», «Мегамол», «Магігранд» та інших. Black Friday в EVA відбудеться як у роздрібній мережі, так і в онлайн-магазині. Компанія вже підготувала сайт і чекає на момент, коли можна буде оголосити про старт знижок та акцій. За подібними змаганнями в боротьбі за клієнта дуже цікаво спостерігати.  

Готуємося до всесвітнього розпродажу правильно

Чорна п’ятниця — це день, коли деякі люди витрачають купу грошей на різні речі, навіть на ті, які їм не дуже потрібні. Щоб не підхопити «вірус шопоголізму», варто заздалегідь підготуватися й залишатися спокійними, коли ажіотаж почне охоплювати й вас. Ми написали кілька порад, які допоможуть отримати задоволення від Black Friday й не залишитися з пустим гаманцем.

  • За кілька тижнів перед розпродажем відвідайте магазини та занотуйте ціни — це допоможе побачити реальні знижки під час Чорної п’ятниці.

  • Складіть список потрібних речей — особливо зручно це робити на онлайн-площадках, де є кабінети покупця з «обраним».

  • Виділіть певну суму грошей і намагайтеся не виходити за межі цього бюджету.

  • Купуйте товари лише в перевірених магазинах і не ведіться на дуже дешеві пропозиції — так ви захистите себе від шахраїв та купівлі неякісних речей. 

Від Чорної п’ятниці не далеко до Різдва та Нового року. Тому в цей день дуже вигідно купити подарунки для близьких на зимові свята. Рекомендуємо подумати про це заздалегідь і скористатися можливістю зекономити. 

Онлайн чи офлайн?

З початком карантину у Вінниці багато магазинів обмежили свою роботу, а деякі навіть закрилися. Нові часи кидають нові виклики для бізнесу та споживачів. Усе більш актуальним стає онлайн-шопінг. Він швидкий, зручний і не наражає на небезпеку. Під час Чорної п’ятниці 2020 ви зможете оцінити всі переваги інтернет-магазинів. А їх доволі багато: від легкості порівняння товарів за характеристиками до розсилок листів, які повідомляють про зміни цін та початок дії знижок.

Якщо ви схильні до класичних роздрібних магазинів, то рекомендуємо дотримуватися заходів безпеки під час карантину:

  • залишайтеся вдома за наявності ознак хвороби;

  • використовуйте маску та рукавички в приміщенні;

  • не наближайтеся до інших людей надто близько.

Ці прості поради дадуть змогу суттєво мінімізувати ризики, що притаманні місцям з великим скупченням людей. А магазини під час Black Friday у Вінниці рідко бувають порожніми. Бажаємо вам отримати задоволення від осіннього розпродажу й залишити про цей день лише гарні спогади!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up