ТОВ “Вінницягаз Збут” окрім газу своїм клієнтам постачатиме електроенергію (Новини компаній)

ТОВ “Вінницягаз Збут” окрім газу своїм клієнтам постачатиме електроенергію (Новини компаній)

Відтепер власники малого і середнього бізнесу, підприємства та організації не тільки Вінницької області, а й всієї України можуть укласти договір на постачання електричної енергії з ТОВ “Вінницягаз Збут”. Компанія вже отримала пакет ліцензій на постачання електроенергії та веде переговори щодо укладання перших контрактів з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.

Згідно з законом України «Про ринок електричної енергії» з 1 липня 2019 року розпочав свою роботу «новий ринок електричної енергії», метою якого є запровадження конкурентних механізмів функціонування ринку електроенергії, вільний вибір контрагентів та забезпечення права споживача вільно обирати постачальника електричної енергії. Тож тепер споживачі мають право не тільки обирати електропостачальників, а й змінювати їх без сплати будь-яких штрафних санкцій. Умови постачання ресурсу, права та обов’язки електропостачальника і споживача визначаються Договором постачання електричної енергії.

«ТОВ «Вінницягаз Збут» вже давно займає в регіоні позицію надійного постачальника природного газу. Наразі маємо чудову можливість – постачати нашим клієнтам також електроенергію – наголошує директор ТОВ “Вінницягаз Збут” Василь Сопільник.

За словами керівника товариства, «Вінницягаз Збут» пропонує постачання електроенергії юридичним особам та підприємцям на вигідних умовах.

«Ми застосовуємо індивідуальний підхід до розрахунку найвигіднішої ціни для своїх клієнтів,при цьому, пропонуємо декілька варіантів оплати. Великий плюс роботи з нами – один персональний менеджер по газу та електроенергії, який забезпечить належний сервіс», -наголосив Василь Сопільник.

Ознайомитися з умовами постачання електроенергії для бізнес-клієнтів можна на сайті компанії https://vngaszbut.104.ua/ua/electricity або в центральному офісі «Вінницягаз Збут»

Для укладання договору з ТОВ “Вінницягаз Збут” споживачу необхідно зателефонувати менеджеру та дізнатися про деталі співробітництва. Телефон для довідок:(0432) 66- 04-14.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up