Сплачуйте за доставку газу вчасно! (Пресслужба «Вінницягаз»)

Сплачуйте за доставку газу вчасно! (Пресслужба «Вінницягаз»)
  • Пів мільйона споживачів отримують блакитне паливо завдяки «Вінницягазу».
  • Компанія обслуговує понад 17 тис. км мереж, сотні й тисячі газорозподільного обладнання.
  • 24/7 виїжджає на виклики аварійно-диспетчерська служба «104».
  • Ремонт та модернізація мереж, захист газопроводів від корозії, ліквідація витоків газу, повірка та заміна лічильників тощо.

Усе це можливо завдяки вчасній оплаті розподілу газу.

Нагадаємо, що сплатити послугу розподілу газу потрібно до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, до 20 серпня за серпень.

Будьте уважні! Послуга доставки сплачується окремо від плати за газ як товар, на рахунок АТ «Вінницягаз» рівномірними щомісячними платежами. При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку.

Розрахуватися можна також через системи інтернет-платежів Portmone.com, iPay.ua, інтернет-послуги "Ощад 24", "ПриватБанк", а також у будь-якому відділенні "Укрпошти", через відділення будь-якого  банку або термінали самообслуговування.

Сплачуючи, обов’язково вкажіть у призначенні платежу номер особового рахунку для ідентифікації оплати.

Закликаємо споживачів дотримуватись дисципліни у розрахунках, аби підприємство мало змогу надати якісну послугу безперебійної та безаварійної доставки газу та підготувати мережі до зими. Щоб у кожній оселі було тепло, комфортно та затишно!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up