Скільки треба заробляти, щоб вистачало на все? Вінничани про «зарплату мрії»

Скільки треба заробляти, щоб вистачало на все? Вінничани про «зарплату мрії»

Запитали вінничан, які зарплати потрібно отримувати, щоб їм вистачало на все і не потрібно було економити. А яка зарплата влаштувала б вас? Свої варіанти пишіть у коментарях.

Наталія (19), сфера обслуговування:

— Працюю, і мені зараз вистачає шість тисяч. Цього вистачає, щоб взутись, одягнутись та купити поїсти. Звичайно, хотілось би більше. Знайомі розповідають, що за кордоном за таку ж саму роботу можна отримувати в рази більше. Інколи задумують спробувати.

 

Відео дня

Галина (65), пенсіонерка:

— Найменше зараз у нас потрібно отримувати десять тисяч гривень. Такою самою має бути і пенсія. Цього має вистачити на одяг та харчування. Хоча, пенсіонерам вже не потрібно стільки одягу, як молоді. Люди тому і звільняються з роботи. Робота є, але платять мало, шукають роботу за кордоном.

 

Максим (18), студент:

— Навчаюсь на ІТ-спеціаліста і в подальшому хотів би займатись цим. У цій сфері гарна зарплата — це десь від тисячі доларів. Цього вистачить, щоб нормально жити у Вінниці. Погоджуються і на менші зарплати, але це вже все важче і доведеться себе в чомусь обмежувати.

 

Тетяна (30), бухгалтер:

— Враховуючи умови на ринку праці, у Вінниці бухгалтер може претендувати десь на вісім тисяч гривень. Якщо вже так помріяти, то думаю, у наших реаліях непогано було б отримувати тисяч двадцять гривень. За кордон я ніколи не планувала виїжджати, навіть не розглядала це питання.

 

Микола (90), пенсіонер:

— Враховуючи те, що зараз робиться з цінами, то важко сказати. Рахуйте так: складіть комунальні платежі, місячні потреби в одязі та їжі — це буде мінімалка. Найменше, що можна зараз отримувати, це 5-6 тисяч гривень Найбільше — навіть не знаю. У кожного все по-різному.

 

Сергій (25), оператор атракціонів:

— Щоб і мені вистачало, і батькам допомогти, мінімум потрібно десять тисяч гривень. Про поїздку на роботу за кордон навіть задумувався. Розмірковую поки над цим. Є навіть варіанти, щоб поїхати через знайомих. Робота має бути такою, щоб вистачало на життя, за кордоном з цим простіше.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Пані Віленьська

    Добре, що я звідти втекла. 1800$ на 2 людини в Польщі. Багато що дешевше ніж на Україні в 2 рази. 50 000 грн з польськими цінами вистачає на не бідне існування. Приїхала на Україну на 3неділі і 12 000 як не було. При тому, що майже весь час в мене було запалення легенів і я пролежала цілу відпустку вдома. Тратила іноді на ліки, їжу, купила собі пару дешевих речей, 2000 віддала на лікування зубів і 1500 на документи. І я не платила за комуналку і житло. Просто пару разів купила до дому їжу на родину з 4 чоловік. І не дороге. Де ділось 8500 я не знаю. Отже як можна там жити на 4000 гривень - це хиба загадка
  • Александр Анатольевич

    Из того что знаю: если перестать мыть деньги в строительной отрасли, то зарплата строителей в 1000 дол. была бы реальностью уже завтра
  • Валерий

    Я вам честно признаюсь... Я сам. (Семьи нет). Живу не особо шикуя. Зарабатываю 1000 долларов (иногда до 1300) но это не так уж и много. Разогнаться аж на ""так"" не выходит. Если не экономить будет - дупа (извините на слове)...

    Думаю реальный ""омріяний заробіток"" для каждого находится на своем психологическом уровне. Нельзя в этом вопросе найти правильную и адекватносбалансированною истину.

    Спасибо за внимание.

    Женя Иванов reply Валерий

    если по кабакам не шляться и не срать деньги на ветер, то 1000 баксов на себя - это уже даже отложить можно....

    Name reply Валерий

    И где у нас в Виннице можно заработать до 1300 долларов? Только сфера IT, правильно?

    Женя Иванов reply Name

    квалифицированный персонал от 500$ в Виннице....руководящие должности низшего порядка от 800....на нормальных предприятиях

    Name reply Женя Иванов

    Такую работу почти не реально найти...а такие предприятия на пальцах можно пересчитать.

    Женя Иванов reply Name

    не говори если не знаешь....искать надо....сейчас квалифицированный персонал сам диктует везде сколько ему получать

    Вінничанин reply Name

    На чиїх пальцях?
  • Андрій

    Я думаю для Вінниці 1000$ це було б ідеально. Станом на сьогодні. Якщо ви людина, що хоче відкласти 500 на майбутню квартиру, а 500 на все інше. Але ви повинні розуміти, що стільки отримувати мать розумні люди, працюючи прибиральником, не розумно думати про таку суму. Вдосконалюйтеся! Обирайте з розумом професію!

    Вячеслав Бухольц reply Андрій

    Ти подумай краще за прибиральників, вони ішачать так, що тобі не снилось. Так що вони повинні одержувати зарплату не мінімум а нормальну зарплатню.

    Женя Иванов reply Вячеслав Бухольц

    ага...у нас целый день на мусорке "ишачат" перебирая макулатуру и плёнку...вместо того чтобы работать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up