Що очікує долар, євро та рубль наступного тижня (23 - 29 серпня)?

Що очікує долар, євро та рубль наступного тижня (23 - 29 серпня)?
  • На тижні, що минає зниження котирувань безготівкового долара сповільнилося. При цьому було встановлено новий річний мінімум щодо гривні.

Наступна робочий тиждень буде скороченим: всього 4 дні, включаючи робочу суботу. Експортери розраховують, що вже з середи-четверга їм почнуть виплачувати компенсацію податку на додану вартість, і до останнього будуть тягнути з продажем валюти. Водночас імпортери, у яких буде з'являтися гривня, бачачи, що зниження курсу долара припинилося, будуть прагнути конвертувати гривню у валюту, що ще більше підштовхне попит.

Як наслідок, розраховувати на зниження долара на наступному тижні не доводиться. Курс безготівкового долара буде або залишатися на місці, або навіть трохи виросте, в черговий раз повернувшись до позначки 26,90-27,00, але не перевищить цих цифр. 

  • Готівковий долар наступного тижня буде торгуватися в діапазоні 26,65-26,95 гривень, ймовірність виходу з нього невелика.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і зміни курсу долара до гривні. Наступного тижня євро спробує продовжити зниження, хоча зробити це йому буде дуже непросто. Діапазон коливань євро у світі зміщуємо вниз: 1,1620-1,1920 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 30,80 до 31,50 гривень за один євро.

Російський рубль наступного тижня продовжить рухатися в коридорі 73-75 рублів за долар, не залишаючи спроб вийти з нього. У разі, якщо ціни на нафту продовжать знижуватися, а американський долар - рости до інших валют, то рубль цілком може на короткий час вийти з діапазону вгору.

  • В Україні готівковий рубль продаватимуть в межах діапазону 3,55-3,67 гривні за 10 російських рублів.

А ось по чому продають валюту в Вінниці сьогодні:

 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up