Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (25 - 31 жовтня)?

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (25 - 31 жовтня)?
  • На минулому тижні Національний банк різко збільшив обсяги купівлі іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку.

Наступний тиждень — останній робочий тиждень цього місяця. Вже з понеділка Держказначейство приступить до виплати великих сум компенсації ПДВ експортерам, і їм уже не треба буде виходити з продажами валюти. Цей фактор може дещо знизити пропозицію валюти на ринку, повідомляє сайт Курс.

Крім того, в середу 27 жовтня заплановано погашення ОВДП і виплата купонного доходу на загальну суму 13,3 млрд гривень. Якщо хоча б частину цієї суми потрапить на валютний ринок, це може спровокувати хвилю попиту і зростання курсу долара.

Тому не можна виключити короткочасне зростання котирувань безготівкового долара на початку наступного тижня. Національний банк продовжить уважно стежити за тим, що відбувається і буде готовий в разі різких коливань втрутитися і нормалізувати ситуацію. 

Відео дня
  • Готівковий долар на наступному тижні буде торгуватися в діапазоні 26,20-26,50 гривень.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і зміни курсу долара до гривні. Наступного тижня євро в світі продовжить зростання в напрямку 1,1700-1,1720. Діапазон коливань євро зміщуємо вище: 1,1530-1,1780 долара за євро.

  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 30,30 до 30,80 гривень за один євро.

Російський рубль на наступному тижні ще раз протестує на міцність рівень 70 рублів за долар, тому що податковий період в Росії буде сприяти зростанню продажів валюти і зміцненню рубля. Коливання будуть у межах 69,50-71,50 рублів за долар.

  • В Україні готівковий рубль продаватимуть в межах діапазону 3,65-3,75 гривень за 10 російських рублів.

А ось за скільки сьогодні продають валюту у Вінниці:

 

Читайте також:        

На Вінниччині два колишніх в'язні залізли у будинок та зґвалтували 14-річну дівчинку

Зарізана матір — в криниці, а 16-річна донька — в тюрмі. Подробиці жахливого вбивства

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up