Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (24 - 29 березня)?

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (24 - 29 березня)?
  • Активні інтервенції Національного банку, в результаті яких золотовалютні резерви скоротилися більше ніж на один мільярд доларів за тиждень, не завадили долару вирости в ціні більш ніж на гривню за той же період часу.

Незважаючи на запевнення глави НБУ про відсутність відтоку депозитів і зниження залишків на поточних рахунках, українці все ж виносять гроші з банків. Тому говорити про можливу стабілізації ситуації ще дуже рано.

Гривня приречена падати в довгостроковій перспективі, повідомляє сайт «Курс грошей». У той же час корекція зростання вже давно назріла.

  • Якщо допустити, що швидкість падіння гривні, яка спостерігалася два останні тижні, збережеться, то безготівковий курс на наступному тижні може досягти 28,80-29,00 гривень, а курс продажу готівкового долара зблизиться з безготівковим і досягне 28,80-29,30 гривень.
  •  У разі, якщо ажіотажний попит на валюту вдасться зупинити, можна очікувати повернення готівкового долара на рівень 27,40-27,60 гривень.
  • Якщо ж відбудуться які-небудь форс-мажорні обставини, які вплинуть на обстановку на валютному ринку, то не можна виключити, що долар виросте до 30 гривень. Але ймовірність побачити цю цифру на наступному тижні все ж невелика.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і коливання долара до гривні. Після такого сильного падіння євро може скоректуватися до долара; все буде залежати від того, наскільки вдасться взяти під контроль ситуацію в Єврозоні, яка зараз дуже сильно страждає через пандемію короновірусу. Можливий діапазон коливань євро в світі розширюємо до 1,0510-1,0990 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 29,40 до 31,00 гривень за один євро.

Що стосується курсу російського рубля, як бачимо, шанси впасти нижче 80 рублів за долар у нього є. Передбачуваний діапазон коливань на наступний тиждень - 77,00-83,00 рублів за долар; все буде залежати від ситуації на фінансових ринках і, звичайно ж, вгору або вниз поженуть ціну на нафту.

  • В Україні готівковий рубль продаватимуть за ціною 3,50-3,80 гривень за 10 російських рублів.

Ось по чому сьогодні продають валюту в Вінниці:

 

 

Читайте також:

Долар по 29 гривень, але у вінницьких банках валюти немає. Що прогнозує економіст?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина

    30 грн точно...пока не поздно покупайте его
  • покращення

    долар на уркаине ничего не очикуе а чо будет с грывой это другое
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up