Розмитнення, нові штрафи та інші головні автоновини – за 5 хвилин. Тиждень №51

Розмитнення, нові штрафи та інші головні автоновини – за 5 хвилин. Тиждень №51

Що буде з розмитненням, про нові штрафи, які будуть введені у 2020 році, що цікавого в оновленому Nissan Leaf, доступні «заряджені» авто з переднім приводом та що цікаво дізнатися про Конференцію AUTO.RIA.

Розмитнення автотранспорту: яких змін варто очікувати?

Наприкінці року ми дослідили статистичні дані про імпорт автотранспорту за минулі 5 років, - причому не лише легкового, а й вантажного та автобусів, - щоб опираючись на числа зробити черговий прогноз. Точніше – сформулювати рекомендації для автобізнесу та законодавчої влади.

У сегменті легковиків показники імпорту виявились рекордними за більш ніж 20 років. Тож навряд чи там слід очікувати якихось змін. А от щодо вантажівок та автобусів – там справи приблизно ж такі, як і з легковими до моменту, поки не були переглянуті правила щодо еконорм «Євро» та принципи оподаткування. Тобто, ці сегменти потребують уваги. А ще зовсім відсутні дані про ретро-автомобілі, імпорт яких досі знаходиться під фактичною забороною, адже практичних механізмів ввезення історичних авто досі немає.

Відео дня

Читати більше…

Найголовніше про автобізнес – головні тези Конференції AUTO.RIA

Якщо вам забракло квитка на щорічну конференцію AUTO.RIA, яка присвячена питанням автомобільного бізнесу в Україні, не переймайтесь: усі тези, озвучені провідними спікерами та практиками автобізнесу, ми зібрали для вас у двох спеціальних публікаціях.

Проте наступного року, аби почути та побачити все наживо, радимо бронювати собі місце на цей захід заздалегідь. Крім того, це чудова нагода поспілкуватись з однодумцями, навіть якщо вони ваші конкуренти. Бо хто зна – часом конкуренція переростає в продуктивне партнерство. Отже, вашій увазі дві частини найцікавішою інформацією, якою ділилися професіонали на єдиному в Україні профільному заході такого формату, Конференції AUTO.RIA.

Частина 1

Частина 2

Тільки перед! Авто для задоволення з переднім приводом – недорого

Поки зима скупиться на сніг, можна вивчити запропоновану нами підбірку доступних, проте достатньо потужних авто з переднім приводом, які можна купити хоч сьогодні. А коли сніг нарешті випаде – спокійно виїжджати на «зарядженій» автівці з ведучою передньою віссю, без страху, що ненароком натиснувши «газ» трохи сильніше, машина намагатиметься розвернутись на місці, як це часом буває із задньоприводними.

Читати більше…

У 2020 році зміниться відповідальність за алкоголь за кермом

Ще трохи, і частина відомої «130-тої» статті з Адмінкодексу «перекочує» вже у Кодекс Кримінальний. Спритні адвокати більше не зможуть «витягати» своїх клієнтів, які керували автомобілем під дією алкоголю, затягуючи процес довше відведених трьох місяців. За новими правилами строк давності становитиме 2 роки. Також зростуть штрафи та строк позбавлення водійських прав порушників, які були за кермом напідпитку.

Читати більше…

Електрокар Nissan Leaf оновився. Що змінилось?

Вірите чи ні, але найпопулярніший (і один із найдоступніших) електромобіль Nissan Leaf випускається вже цілих 10 років! Саме до цього ювілею виробник вирішив випустити оновлення моделі. Зовні змін небагато – хіба кілька нових кольорів кузова, які тепер доступні до замовлення.

А от до списку опцій додали удосконалений круїз-контроль, який підтримуватиме задану швидкість на спусках, оновили асистент паркування, та додали систему моніторингу «сліпих зон». Ще з цікавого – 9-дюймовий екран мультимедійної системи відтепер встановлюватиметься навіть «в базі». Про те, чи змінились ціни на оновлений «Ліф», можна дізнатись, натиснувши «читати більше».

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up