Пора купувати двері і ламінат. Знижки до - 40%! (Новини компаній)

Пора купувати двері і ламінат. Знижки до - 40%! (Новини компаній)

Офіційний дилер більше 100 світових брендів компанія «Еко Дім» пропонує зробити економні покупки на початку зими.

З 1 грудня розпочинається сезон новорічних знижок на ламінат та двері (міжкімнатні, вхідні). Тож якщо плануєте напередодні Нового року оновити ваш дім – варто переглянути вигідні пропозиції, які пропонує компанія.

Купуючи якісний ламінат Європейського виробництва Kronospan за акційними цінами ви маєте нагоду зекономити до 80 гривень на кожному квадратному метрі. Крім того, компанія «Еко Дім» дарує листову підложку на загальну площу придбаного ламінату.

Щоб зорієнтуватися  у кількості необхідного товару, варто просто прийти в магазин «Еко Дім», де спеціалісти проведуть усі необхідні розрахунки: скільки  потрібно ламінату, враховуючи особливості кімнати, підберуть плінтуси та усе необхідне, аби підлога виглядала бездоганно.

Міжкімнатні двері обійдуться в середньому на 15-20% дешевше.

Покриття ПВХ – це плівка, якою облицьовують полотно дверей. Завдяки покриттю ПВХ, двері мають підвищену міцність, вологостійкість, гарні антибактеріальні характеристики, вони не розсихаються, стійкі до сонячного світла і температур. Та головне - вони пожежобезпечні.

NanoFlex - це матеріал, на який нанесена структура деревини методом 3d-друку. Такі двері практично не можливо відрізнити від натуральної деревини не тільки візуально, але й на дотик. До того ж вони стійкі до високої вологості, тому ідеально підходять для ванних кімнат. При цьому мають тривалий термін служби, міцні, стійкі до дії побутової хімії.

Найдешевші - з покриттям екошпон.  

Екошпон – це штучний матеріал, для виготовлення якого фарбують, а потім склеюють  найтонші волокна натуральної деревини. В результаті екошпон за зовнішнім виглядом нічим не поступається натуральному. Такі двері міцні, легкі, екологічні, не вигорають під дією сонячних променів, мають стійкість до стирання.  Але звукоізоляція дверей з екошпоном трохи нижча, ніж з натурального дерева.

На вхідних дверях завдяки знижкам від «Еко Дому», можна зекономити в середньому 500-700 гривень. Усі двері різних дизайнів та кольорів оброблені покриттям Віноріт. Це спеціальна плівка ізраїльського виробництва, розроблена для вхідних дверей. Вона не боїться ні сонячних променів, ні дощу, ні снігу. Двері з таким покриттям прослужать довго, і навіть через 15 років виглядатимуть, як новенькі.  

Крім запропонованих товарів, у компанії «Еко Дім» є все, що потрібно для ремонту: від шпаклівки до металочерепиці, загалом більше 10 тисяч товарних позицій. І асортимент постійно розширюється.

Фірма «Еко Дім» гарантує якість та доступні ціни завдяки тому, що співпрацює напряму та без посередників з провідними компаніями Європи та України.

Важливо!

При покупці на суму від 5000 грн. компанія надає додаткові знижки. І шукати транспорт аби забрати товар з магазину не потрібно, його привезуть у вказане місце у день покупки і абсолютно безкоштовно. Таким чином можна зекономити ще 300-500 грн, якщо ви проживаєте у Вінниці і 600-2000 грн, якщо товар треба відвезти по області.

– Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта – каже директор компанії «Еко Дім», – Якщо людина хоча б раз купувала товар у нас, наступного разу вона може зробити замовлення по телефону і розрахуватись після доставки. Якщо ж товар з певних причин не підходить – його можна повернути.

Ще одна послуга, якою залюбки користуються наші клієнти – фіксування ціни і безкоштовне зберігання товару. Людина сплачує товар і залишає у нас. Забирає ж його коли їй буде необхідно, чи навіть частинами. При цьому приїжджати до нас не обов’язково, усе вирішуємо по телефону.

 

Чекаємо на Вас за адресою: м.Вінниця, вул., Хмельницьке шосе 107Б.

Завжди раді Вам допомогти. Будуймо разом!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up