Можна заощадити до 40%. Який місяць у 2022 році обрати для подорожі?

Можна заощадити до 40%. Який місяць у 2022 році обрати для подорожі?
  • Хто ж не хоче зекономити на подорожах. Експерти розповіли, який період обрати для мандрівки, аби заощадити на авіаквитках до 40%.

Фахівці ретельно відстежують динаміку попиту на авіаквитки. Це дозволяє зрозуміти, у який місяць, день тижня і навіть час доби найвигідніше бронювати рейс, пише Express.

 

Працівники туристичної індустрії відзначають, що отримати квиток за найпривабливішою ціною вдасться, якщо дотримуватися двох основних умов:

Відео дня

купувати його задовго до поїздки та в неділю. Саме в останній день тижня вартість внутрішніх та міжнародних перельотів може знизитись на 15-20%. 

Найкраще купувати у пізній час. Важливо: це не стосується квитків у зворотний бік. Їх вигідніше купувати у будні.

Який місяць у 2022 році обрати для подорожі: у цей період можна заощадити до 40% - фото 492449

Найкращим місяцем для подорожей за межами України у 2022 році обіцяє бути вересень. На відміну від грудневих рейсів, вигода може досягти 40%. А ось внутрішні перельоти рекомендується здійснювати у березні — можна заощадити 45%.

Компанії часто виставляють авіаквитки на продаж за 330 днів до вильоту. Бронювати їх у початковий період не варто. Краще трохи почекати і зробити це за 4-5 місяців. А ось за 2-3 тижні ціни досягають свого максимуму, тому відкладати бронь на останній момент також не варто.

 

Читайте також:

Вінничани на «Голосі країни»: Валентин Скрипник розвернув крісла тренерів

Ізраїльтян, які перебувають в Україні, попереджають про складну ситуацію. Що відомо?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up