Модний денім 2018 від магазину «GOODZ» (Новини компаній)

Модний денім 2018 від магазину «GOODZ» (Новини компаній)

Стиль - це невід'ємна частина формули успіху. Стильний образ говорить про смак людини, його життєву позицію, положення  в суспільстві. Ми вже не уявляємо свій гардероб без джинсів. Але в 2018 році денім тренди стали більш глобальними і не обмежуються одним елементом. Відоме модне правило: «Не поєднуй денім з денімом» пора забути. У цьому сезоні можна не боятися перебільшити з кількістю деніму в одному образі, в тому числі Ви можете комбінувати джинс різних кольорів. Джинсові піджаки, костюми, комбінезони, юбки, шорти і аксесуари будуть на піку популярності. Тож якими джинсами варто поповнити свій гардероб в новому році, щоб виглядати стильно - дізнаєтеся в  огляді «ТОП-10" від магазину джинсового одягу «GOODZ».

1. Модний колір джинсів

Що стосується кольору, то класичні джинси синіх відтінків випереджають за популярністю навіть найсміливіші тренди, хоча на подіумах зустрічалися чорно-сірі відтінки і денім більш радикальних кольорів накшталт цегельного, фіолетового і кольору індиго. Тому сміливо можете вибирати улюблений колір джинсового одягу, який Вам до душі. 

2. Незвичайна фактура

Крім звичайного деніму в класичних синіх відтінках в моді незвичайні фактури і джинси з блискучим покриттям. Дизайнери додали традиційному деніму трохи вологого блиску, вийшло дуже сучасно.

3. Висока посадка

Мода на ультранизьку посадку вже давно в минулому. Зараз джинси повинні сидіти на талії або навіть вище. На відміну від популярних недавно джинсів «бойфрендів», які висіли непривабливим мішком, моделі із завищеною талією навпаки підкреслюють жіночі форми. 

4. Укорочені джинси

Укорочені джинси довжиною до щиколотки і навіть вище - головний тренд протягом декількох останніх сезонів як для чоловіків, так і для жінок. І не важливо, будуть це кльоші, бойфренди, дудочки - укорочена довжина добре виглядає на будь-якому фасоні. Проблема може бути тільки в зрості, але із взуттям на високих підборах вона легко вирішується.


 
5. Джинси з відворотами

Манжети і відвороти – це потужна зброя для модників і модниць. З їх допомогою можна варіювати довжину брюк, перетворюючи одну і ту ж модель в складову частину різних ансамблів в залежності від підібраного взуття, стилю і настрою. Широкий манжет краще виглядає на джинсах прямого крою, вузький - на звужених фасонах. Даний тренд актуальний як в поєднанні з літнім, спортивним взуттям, так і з зимовими черевиками. У варіантах з черевиками підворот повинен торкатися краю взуття, в літніх - відкривати щиколотку. 

6. «Рвані» джинси

Мода на дірки і рвані краї ніяк не пройде - хуліганський стиль занадто сильно припав до душі як особам слабкої так і особам сильної статті. Причому рвані джинси необов'язково повинні бути складовою стилю гранж. Справжні модниці носять їх з туфлями на підборах в поєднанні з дорогими сумками і модними аксесуарами. Причому цікаві моделі є як з акуратними невеликими дірочками і характерними поперечними вибіленими нитками, так і з глибокими розрізами, з-під яких видніється нижня білизна або колготки у велику сіточку.  

7. «Рвані» краї

Мода на потертості привела дизайнерів до ще одного тренду - джинсам з рваними краями. Причому носити такі джинси краще не з кросівками та черевиками, а з красивою дорогим взуттям та бажано на підборах або платформі.

8. Широкі моделі 

Культові моделі джинсів в стилі 80-х Mom-джинси і джинси-банани, що увійшли в моду ще в минулому році будуть досить актуальні і в 2018 році. Їх відмінна риса - висока талія і вільний крій від стегна, що дозволяє носити такі джинси кожен день. Сучасним дівчатам такий крій може здатися дещо старомодним і надто скромним, але саме такі джинси здатні додати кілька сантиметрів Вашим ніжкам, а також приховати зайві кілограми. При цьому вони зовсім не позбавляють фігуру витонченості. Поєднувати чоловікам такі штани можна з джемперами, сорочками і піджаками. Жінкам з блузами, різними топами, обємними светриками.

9. Штани кльош

Джинси скінні відкладіть в сторону. Нарешті в тренді максимально прості і комфортні джинси. Головним фасоном 2018 року стануть штани-кльош від стегна або коліна. Такі штани в поєднанні з високими підборами або танкеткою зроблять ваші ніжки максимально довгими і стрункими. Але і тут є свої застереження: правильний кльош повинен бути максимально широким і повинен бути з високою талією.

10. Прямі джинси

Нарівні з широкими моделями і джинсами-кльош в моді класичні джинси прямого крою. Довжина таких брюк може бути будь-яка, а ось посадка обов'язково висока. Перевагою таких джинсів є те, що вони підходять абсолютно всім, в тому числі дівчатам з повною фігурою.
Прямі джинси є трендом в цьому році і для чоловіків. Головними особливостями таких джинсів в 2018 році є відсутність зайвого декору і класичний синій колір. Такий фасон джинсів в своєму гардеробі мусить мати кожен сучасний чоловік, адже сьогодні, такі джинси носять в рамках ділового і навіть вечірнього стилів. Більш того, стилісти рекомендують сучасним чоловікам мати у себе в гардеробі кілька пар джинсів різного відтінку, щоб мати можливість створювати різноманітні образи.

Магазин «GOODZ» пропонує вашій увазі широкий вибір моделей джинсового одягу за привабливими цінами. Наш магазин допоможе придбати вам якісний, модний та красивий джинсовий одяг як для жінок, так і для чоловіків. Джинсовий одяг від магазину «GOODZ» - це поєднання комфортних фасонів і натуральних матеріалів, стильних елементів і екстравагантних деталей. Вибравши одяг від магазину «GOODZ», Ви залишитеся задоволені дизайном і відмінною якістю речей в стилі casual. У нашому магазині Ви знайдете модний джинсовий одяг на будь-який смак.

Ми знаходемося за адресою м. Вінниця, вул.Зодчих,2 ,ТРК «ПоділляCity», 2 поверх. Також придбати наш одяг можна оформивши замовлення через сторінку в Facebook «GOODZ jeans@wear» та в Instagram «goodz_ukraine»
Якщо у Вас виникли запитання телефонуйте за телефонними номерами +380938569272, +380938569576.

Бажаємо Вам вдалих покупок і приємний вражень!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up