Індекс айфона: скільки днів потрібно вінничанам, щоб заробити на iPhone 12 Pro

Індекс айфона: скільки днів потрібно вінничанам, щоб заробити на iPhone 12 Pro
  • Аналітики підрахували, скільки днів необхідно працювати мешканцям різних країн, щоб мати можливість придбати новий iPhone 12.
  • В опублікованому рейтингу є дані про 59 країн.
  • Скільки днів потрібно, щоб заробити на iPhone 12 Pro в Україні та у Вінниці?

Серед проаналізованих країн – Німеччина, Франція, Італія, Данія, Швейцарія, США, а також близькосхідні й азійські країни. Аналітичний відділ компанії Picodi виклав статистику, яка грунтується на офіційних даних про середньостатистичну заробітну плату в кожній країні, а також на офіційних цінах на смартфони iPhone 12 Pro з пам'яттю 128 ГБ.

Індекс айфона

За підсумками дослідження, мешканцям Швейцарії, щоб купити новинку, достатньо працювати 4,4 дня. Трохи менше пощастило мешканцям США (6,1) і Австралії (6,6). Трохи більше доведеться працювати у Норвегії (7,7), Ірландії (8,9), ОАЕ (9,2) і Японії (9,8).

Найважче – філіппінцям. Тільки через 88,2 робочі дні вони зможуть придбати заповітний смартфон. 

Відео дня

Українцям пощастило не набагато більше – нам знадобиться 87 робочих днів. Нам доведеться чотири з лишком місяці заробляти лише на iPhone 12 Pro, не витрачаючи жодної копійки на себе.

Схожа ситуація в Бразилії (83,3) і Колумбії (86,5). 

Скільки потрібно працювати українцеві, щоб купити новий iPhone 12: інфографіка - фото 434603

Дані держстату

Зазначимо, що в Україні iPhone 12 Pro на 128 ГБ пам'яті коштує 39 999 гривень. За даними Державної служби статистики України середня зарплата у нашій країні становить 11 998 гривень (9 658 гривень після відрахування податків).

На Вінниччині, за інформацією Держстату, у вересні, середня заробітна плата складала 10 772 гривні. Тож вінничанам потрібно понад три місяці працювати та нічого собі не дозволяти, щоб купити собі iPhone 12 Pro. 

 

Читайте також:

В Україні запроваджують карантин вихідного дня. Що буде працювати?

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (9 - 15 листопада)?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Игорь Чередниченко

    Ну не знаю, что так все гонятся за этими айфонами, я айфон никогда себе не хотел. У меня Самсунг, который меня полностью устраивает, особенно наличие двух сим-карт и цены на запчасти. Когда понадобилось купить аккумулятор для телефона, заплатил копейки gmart.ua/category/akkumulyatornye-batarei-dlya-telefonov батарея для айфона стоит в 5-6 раз дороже, а если гавкнется дисплей, то ремонт обойдется в кругленькую сумму.
  • Semen Semenuch

    Да ладно, в троллейбусе через одного с айфоном
  • Yuriy Gorbunkov

    Народ сам виноват, что загнали и продолжают себя загонять в такое рабство.  Пашем за еду, держимся за свою работу  чтобы не потерять. А что будет если все вместе не выйдем на работу ? Все остановится и только тогда все услышат наши  требования  что хотим достойную зарплату, нормальные условия труда, 8 часовой а не 10 часовой рабочий день, официальную зарплату без конвертов и т.п.  Но почему никто не хочет нормально жить ? Когда мы все проснемся ?

    Nord Kirsten reply Yuriy Gorbunkov

    Если средняя ЗП и правда 10-12 тыс, то зачем просыпаться? людей все устраивает
  • Daily

    маладца бобрусь імено вінничанам треба пахати на 12 яблоко не киянам не львівянам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up