Головні автомобільні новини — за 5 хвилин. Тиждень №15

Головні автомобільні новини — за 5 хвилин. Тиждень №15

Кого поліція зупинятиме для перевірки документів, 5 українських доріг, котрими краще не їздити, які електромобілі можна купити недорого прямо зараз, найбільший позашляховик бренду KIA - Telluride, і 10 авто, які вас точно не розчарують.

Кого тепер зупинятиме поліція для перевірки документів?

Новий пункт, доданий в закон до відомих 9-ти причин, дозволяє поліцейським зупиняти автомобіль для перевірки документів. Щоправда, не геть усі, а лише ті, що на іноземній реєстрації. Навіщо? Щоб дізнатися, чи бува не сидить за кермом людина, яка це авто не ввозила через кордон, чи не прострочений транзит або тимчасове ввезення...

Ця норма вже чинна, проте поліція «євробляхи» поки що не чіпає – до 24 травня їх ще можна розмитнити. А от потім будуть і перевіряти, і штрафувати, причому дуже серйозно – до 170 тисяч гривень. Не виключено, що й з вилученням автомобіля.

Відео дня

Читати більше...

5 найгірших доріг України. Куди краще не їздити?

Радник голови «Укравтодору» Олександр Кава, який раніше обіймав посаду заступника міністра інфраструктури, назвав п'ять найгірших українських доріг. До антирейтингу потрапили траси Олександрівка-Миколаїв (Н14) та Дніпро-Миколаїв (Н11), у припортових районах; дорога М12 в Кіровоградській області, та її ж відрізок від Тернополя до Стрия. Замикає цей «топ» траса Н09, що пролягає через Закарпаття та Івано-Франківщину.

Читати більше...

Що купити на електриці?

Ми вивчили актуальні пропозиції цієї весни у розділі «електромобілі», і поспішаємо вас порадувати: електричні авто на вторинному ринку з кожним роком стають все доступнішими. Дешевшають навіть преміум-марки, такі як Tesla, чию Model S тепер можна купити, маючи від $30 000. А найдоступнішим електрокаром в Україні, з ціною, практично аналогічною прайсам дизельної версії, виявився Renault Kangoo ZE ($6700). У нашій добірці – 7 найбільш представлених на «вторинці» брендів, більше десятка моделей і тисячі пропозицій: є з чого вибрати!

Читати більше...

Автомобіль тижня. KIA Telluride

Найбільший позашляховик у модельній лінійці KIA офіційно показали у США. Машина велика, простору в ній з надлишком: салон навіть в «базі» 8-місний. Мотор, традиційно для американського ринку, - атмосферний V6 об'ємом 3,8 літра і потужністю 295 «коней». Коробка - «автомат» на 8 діапазонів. Але, що трохи несподівано, – у Telluride немає рами, роль якої виконує несучий кузов.

Таке рішення було прийнято для досягнення максимальної плавності ходу, що, за відгуками журналістів, яким вдалося протестувати новинку, корейцям вдалося. А ще, машина хоч і повнопривідна, але в основному працює передня вісь: задні колеса підключаються тільки в разі необхідності. Автомобіль вже з'явився в американських автосалонах за ціною від $31 690.

Читати більше...

Вона вас задовольняє? 10 авто, які виправдали очікування покупців

Одна справа запитати друга чи сусіда по стоянці про його враження щодо автомобіля, і зовсім інша – опитати майже півмільйона автовласників, щоб вивчити їх думки. Другим шляхом пішли аналітики Consumer Reports, провівши опитування 470 тисяч водіїв, запитавши їх, наскільки вони задоволені своїм авто. В результаті вийшла добірка з десяти машин, які максимально відповідали очікуванням їхніх власників. Тепер наша черга ознайомитися з ТОП-10 авто, які не розчарують після покупки!

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up