Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №5

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №5
  • Де з’являться швидкісні дороги, наскільки економна Toyota Corolla Hybrid, Топ-20 автомобілів вторинного ринку України та найпопулярніші країни імпорту, а також що відомо про новий Volkswagen Caddy.

Швидкісні дороги в Україні: що вже маємо і де побудують нові?

«Укравтодор» поділився своїми планами щодо ремонту та будівництва доріг, зокрема тих, де дозволена швидкість руху становитиме 130 км/год. Оскільки «безлімітних» автобанів, як у Німеччині, у нас не було й немає, саме такі дороги вважатимуться швидкісними. «Прискорити» планують окремі ділянки доріг М-03, М-07 та Н-31, і зробити це не колись, а вже цього року. Якщо ж індекси доріг вам нічого не говорять, натискайте «Читати більше» щоб побачити карту, про які саме маршрути йдеться.

Читати більше…

Відео дня

Топ-20 автомобілів вторинного ринку України

Минулого року зареєстровано майже мільйон внутрішніх перепродажів автомобілів. І це лише ті, котрі офіційні, тобто оформлені у сервісних центрах. А щоб знати, чим саме українці торгували на внутрішньому ринку, та що купували – ми дослідили статистичні дані, й визначили 20 найпопулярніших авто, які знаходили нових господарів найчастіше.

Одразу скажемо, що «ВАЗи» та «Ланос» вже не лідери цього рейтингу, як це бувало у попередні роки. Зрештою, усі машини, які потрапили до цього «Топ-20», зображені на спеціальних слайдах, де одразу можна дізнатись актуальні ціни на них та переглянути пропозиції про продаж кожної автівки.

Читати більше…

 

Тест-драйв Toyota Corolla Hybrid

Виробник найпопулярнішої у світі моделі (за сумарною кількістю проданих екземплярів) заявляє, що гібридна версія «Королли» здатна вкластись у 3,8 літра бензину на сотню кілометрів, ще й у місті. Ми вирішили перевірити, як в реальних умовах та на наших дорогах (і з українським пальним) поводитиметься економна гібридна силова установка автомобіля, а заразом дізнались, як машина проявляє себе на ходу в цілому.

Забігаючи наперед, скажемо, що під час наших випробувань до 3,8/100 ми не дотягли. Але й не намагались, якщо чесно, адже куди цікавіше було дізнатись реальне значення витрати пального в режимі «ні в чому собі не відмовляю».

Які враження від автомобіля, скільки він коштує, та, врешті, скільки ж споживав бензину під час нашого тест-драйву можна дізнатись прямо зараз, натиснувши «Читати більше».

Читати більше…

 

Звідкіля прибули? Топ-20 країн по «пригону» легковиків

Варто почати з того, що значна частина машин, які були розмитнені минулого року, була не «пригнана», а доставлена морськими шляхами. Автівки зі США стають дедалі популярнішими і знаходять своїх покупців, - попри те, що більшість з них мали пошкодження, отримані в ДТП. Також чимало легковиків прибуло з Польщі та Литви – проте тут не все тек однозначно, як може здатись на перший погляд.

Минулого року із загальної кількості у 430 тисяч новоприбулих легковиків 150 тисяч були «легалізованими євробляхами». Тож це могло вплинути й на загальну картину географії імпорту. Німеччина, колись «топовий» напрямок «гонщиків», уже не лідер, хоча й позицій поки не здає. Зрештою, у цій статті наведено аж 20 країн, з яких торік прибуло найбільше легковиків.

Читати більше…

 

Майже попався! Все що відомо про новий VW Caddy

Зовсім скоро, тобто наприкінці лютого 2020 року, виробник презентуватиме нове покоління мікрофургона Caddy. Окрім вантажних версій обіцяють і пасажирську, а також низку технічних інновацій. Звісно, зміниться і вигляд машини: є кілька офіційних скетчів нової моделі та декілька шпигунських фото майбутнього покоління «Кадді».

На наш погляд, навіть при замаскованому «передку», Caddy неможливо сплутати з будь-яким іншим із «пиріжків». Проте, все ж варто на власні очі побачити, якою може бути нова генерація одного з найпопулярніших мікрофургонів в Україні.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих та перевірених новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up