Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №14

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №14
  • Влада пропонує АЗС знизити ціни на пальне, як справи на авторинку та з автосервісами під час карантину, а також результати березня: які авто шукали й купували в Україні.

Авторинок під час карантину. Що змінилось – тиждень третій

Нові обставини, які, маємо надію, не триватимуть надто довго, спричинили виникнення низки запитань в автомобілістів. Що відбувається (та відбуватиметься найближчим часом) з цінами на автомобілі, яка активність на ринку в цілому, чи можна зараз купити/продати автомобіль, а при потребі — й відремонтувати його?

Коротко – ціни на «вторинці» поки суттєво не змінились, помітне зростання інтересу до найдешевших авто, а ринок загалом дещо сповільнився. Такі підсумки минулого тижня – а зовсім скоро ми опублікуємо нову інформацію, актуалізовану на початок четвертого тижня карантину.

Відео дня

Читати більше…

 

Офіс Президента хоче поговорити про зниження цін на пальне

Антимонопольний комітет України повідомив, що очікує зниження роздрібних цін на пальне на 3…5 гривень за літр. Проте не всі мережі дослухались порад регулятора та Офісу Президента, й надалі продовжують закладати  знижку у власні програми лояльності або картки, в котрих ціна за літр пального може справді бути меншою на 5 гривень відносно звичайного прайсу. В ситуацію знову вирішив втрутитись Офіс Президента, й невдовзі мають відбутись ще одні перемовини між представниками ОП та керівниками найбільших мереж АЗС щодо встановлення рекомендованих роздрібних цін на АЗС. Що це нам дасть?

Читати більше…

 

Як торги? Авто, які найчастіше продавались у березні

До вашої уваги — підбірка з 20 легкових авто, які продавались найчастіше минулого місяця. І хоч сервісні центри після 18 березня припинили переоформлення вживаного автотранспорту, статистичних даних для створення цього рейтингу виявилось достатньо. Хоча, могло бути й більше, адже офіційно зафіксовано лише 38 тис. перереєстрацій, хоч зазвичай це число перевищує 70 тис. операцій на місяць.

Читати більше…

 

Алло, гараж? Чи працюють незалежні СТО під час карантину

Офіційно станції технічного обслуговування, дотримуючись заходів безпеки, працювати можуть. Однак нещодавно проведене опитування свідчить, що приблизно чверть незалежних автосервісів на час карантину закриті. Ще близько 3% готові невдовзі теж почепити замок на ворота, оскільки мають надто мало замовлень. Разом із цим дилерські СТО працюють у повному складі, як і автосервіси-партнери AUTO.RIA на яких можна провести дистанційну перевірку технічного стану автомобіля перед його покупкою, навіть якщо авто знаходиться в іншому місті.

Читати більше…

 

Хто шукав – знайшов. 10 найпопулярніших авто березня на AUTO.RIA

У багатьох людей зараз з’явилось трохи більше вільного часу, який можна витратити, наприклад, на перегляд пропозицій з продажу автомобілів – без поспіху, уважно вивчаючи кожну пропозицію. Ми, в свою чергу, визначили, які легковики (нові та вживані) переглядали найчастіше користувачі AUTO.RIA. А які авто шукаєте ви?

Читати більше…

 

Заходьте на AUTO.RIA частіше – перевірені та цікаві новини гарантовано навіть під час карантину!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up