Головні автомобільні новини - за 5 хвилин. Тиждень №5

Головні автомобільні новини - за 5 хвилин. Тиждень №5

Який реальний пробіг у вживаних машин, про ціни на автогаз, що не так з безключовими «замками» автомобілів, тест-драйв Infiniti QX50 і офіційно про новий BMW 7 серії.

На який реальний пробіг варто розраховувати, купуючи вживане авто

У всіх, хто причетний до автомобільних справ, свої методи розрахунку середнього пробігу автомобіля – страховики, дилери, продавці, перекупники, автосервісні станції – у кожного своє бачення того, скільки теоретично може проїжджати за рік легковий чи комерційний автомобіль.

Щоб не губитися в здогадках, ми вивчили кілька тисяч перевірених пропозицій про продаж, і отримали наступні результати: українські легківки в середньому «намотують» 15, а малі комерційні авто – 20 тисяч кілометрів на рік. При чому, в перші 2-3 роки після виїзду з автосалону машини експлуатуються більш активно, ніж потім. Крім цього ми з'ясували максимальні і мінімальні пробіги, про останні навіть довелося створити окрему тему – про «гаражні консерви».

Відео дня

Читати більше...

Дві гривні в місяць. Автогаз продовжує дешевшати

«Завжди так не буде», кажуть ті, хто звик кричати «зрада» з кожного найменшого приводу. І, тим не менше, автогаз по 9 з копійками гривень, на початку 2019-го – це реальність. Максимальна ціна – трохи більше 12 гривень. Насправді, навіть якщо не зважати на скептиків, невідомо, як довго протримаються такі тарифи, адже не так давно газ був по 16 гривень за літр, і при цьому ніхто не поспішав викидати газобалонні установки з автомобілів, тобто, «зазор» у заправників є. Втім, навіть якщо це тимчасові маркетингові «шахові багатоходовочки», то автомобілісти від цього явно не програють, принаймні, поки що.

Читати більше...

Занадто вільні руки. Наскільки складно викрасти ваш автомобіль?

Експерти перевірили системи безключового доступу в 237 автомобілів, і в результаті виявилося, що у 230 з них є слабкі місця, які дають змогу викрадачам дистанційно відкривати й заводити машину. А, як відомо, безключовий доступ – новомодна функція, яку пропонують в автомобілях останніх років випуску. Загалом, поки ви придивляєтеся до замка на важіль КПП, «капкану» на педалі та підбираєте «кочергу» на кермо, виробники пообіцяли розібратися з проблемою і вдосконалити системи безключового доступу.

Читати більше...

Тест-драйв Infiniti QX50

 

Що можна отримати за плюс-мінус півтора мільйона гривень, у формі автомобіля? Наприклад – ось такий «фінік», який окрім того, що якісно і красиво зроблений, ще й дуже технологічний. У QX50 двигун зі змінним ступенем стиснення, з хитрою системою кріплення поршнів, яка може налякати моториста, зате тішить екологів, оскільки мотор легко «вписується» в нові, щоразу жорсткіші екостандарти. Та й власника він потішить – всього 2 літри об'єму, а потужності цілих 268 сил.

З колесами все це з'єднується через варіатор, і керується цілою купою електроніки, з «круїз-контролем», який, фактично, «автопілот». Ще, як варіант, можна замовити «віртуальне» кермо. Тобто, звиклий руль залишається, але механічно він не пов'язаний з колесами: замість рейки, валу і шестерні – електроніка і мотори, прямо як в Аеробусів.

А як вся ця «мала авіація» проявляє себе на ділі, ми перевірили, провівши тест-драйв Infiniti QX50.

Читати більше...

Автомобіль тижня: BMW 7 серії

Все, за чим спостерігала автомобільна спільнота, виявилося правдою – BMW офіційно представила новий седан сьомої серії, і в нього ті самі величезні «ворота» спереду, що раніше були помічені на шпигунських фотографіях. А крім нової зовнішності автомобіль отримав «віртуальну» панель приладів, нову операційну систему, що оновлюється через інтернет «по повітрю» і ще ряд опцій, серед яких «автопілот», здатний сам проїжджати відстань до 50-ти метрів, що корисно на парковках. Ціна новинки – від 88 тисяч євро.

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up