Якщо ви вже запаслися всіма необхідними продуктами, в першу чергу, потрібно вжити ті, що швидко псується. Розберіть все, що ви купили і в окрему групу визначте продукти з мінімальним терміном зберігання.
Щоб швидше позбутися від швидкопсувних продуктів, поставте їх на самому початку холодильника. Під час карантину у більшості людей з'явилася нова, не дуже гарна звичка - часто підходити до холодильника. За допомогою такого нехитрого способу ви будете бачити тільки ті продукти, які потрібно з'їсти в першу чергу
Заморожені напівфабрикати, м'ясо і рибу, а також продукти з бакалійної групи, консерви залиште на найпізніше час.
Під час карантину найкраще заздалегідь складати раціон - мінімум на 3 дні. Складіть суворе меню і дотримуєтеся цього списку.
Якщо ви тимчасово припинили працювати, - це значить, що у вас з'явилося багато вільного часу. Витратьте його на те, щоб приготувати абсолютно нові страви.
У період безробіття важливо заощадити кошти, що залишилися, тому вибирайте недорогі і цікаві рецепти.
Прогноз на три тижні кількості випадків Covid-19:
Чи вистачило вам коштів, щоб запастися продуктами на час карантину?
Читайте також:
Свіжі дані по коронавірусу: в Україні вже 1251 хворих, у Вінницькій області — 75 випадків
Перемога над коронавірусом: матір та новонародженого малюка виписують з лікарні
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 13 від 27 березня 2024
Читати номер
Vladimir
Які експерти? Експерти продуктологи-карнтинологи? Яка ж маячня. Від неї так і смердить провінційщиною. . . Взагалі редактор є у "20 хвилинах" я к можна таких треш випускати?!((
покращення
Наталья Горошко
Віталій Захарчук reply Наталья Горошко
Наталья Горошко reply Віталій Захарчук
Вася Пупкін reply Наталья Горошко
Наталья Горошко reply Вася Пупкін
Вася Пупкін reply Наталья Горошко
покращення reply Вася Пупкін
Вася Пупкін reply покращення
пуля reply Вася Пупкін
Вася Пупкін reply пуля