Більше двох тисяч жителів Вінниччини споживають природний газ за ціною від 4,49 грн за кубометр (Новини компаній)

Більше двох тисяч жителів Вінниччини споживають природний газ за ціною від 4,49 грн за кубометр (Новини компаній)

Для понад 2,2 тисяч побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» ціна газу в холодну пору буде на рівні від 4,49 до 5,49 грн за куб.м. Такі розцінки діють для ощадливих учасників акції «Твоя енергонезалежність», які придбали газ на опалювальний сезон за зниженою ціною.

«Протягом серпня-вересня, в рамках акції «Твоя енергонезалежність», всі побутові клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» мали змогу закупити наперед газ за ціною від 4,49 до 5,49 грн за куб. м. Цією пропозицію скористалось близько 0,4% наших клієнтів. Вони зарезервували на зиму 2,3 млн куб. м акційного газу», – розповідає директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Найбільше блакитного палива споживачі купили саме за ціною 4,99 грн. Цією пропозицією скористалось 1 047 жителів області, зарезервувавши понад 1 млн куб. м газу. За ціною 4,49 і 5.49 грн за 1 м куб. газ придбали відповідно 765 та 456 домогосподарств Вінниччини.

«До речі, найактивніше долучились до пропозиції заощадити, купивши газ наперед, жителі обласного центру. А це 644 домоволодіння. Саме у Вінниці зафіксовано рекордний запас газу за акційною ціною – 8000 кубометрів. А найменший обсяг придбали за зниженою ціною у Жмеринці – 2,33 куб. м на суму 12,79 грн. Загалом, середній обсяг зарезервованого газу серед учасників акції «Твоя енергонезалежність» – 992 кубометрів газу», – коментує керівник ТО«³нницягаз Збут»Василь Сопільник.

Вінничанин Ігор Заворотній – один з тих, хто наперед продумав свої витрати на блакитне паливо. Чоловік зарезервував для свого домогосподарства на опалювальний період 700 кубометрів газу за ціною 4,49 грн за куб. м .

«Тільки почув про цю акцію, одразу вирішив скористатись нею і порадив своїм рідним. Звичайно, влітку ціна на газ була нижчою, але було зрозуміло, що із настанням холодів вона збільшиться. І я не прогадав. Аналізуючи зміни цін на газ із жовтня, мені вдалось зекономити вже понад 1,5 тисячі гривень із сімейного бюджету», – розповідає Ігор Заворотній.

Чоловік вже спалив майже половину свого газового резерву. За умовами акції, Ігор Віталійович може використовувати створений запас газу до 31 березня. У разі, якщо закупленого обсягу газу йому не буде достатньо на весь акційний період, то вартість спожитого газу буде обраховуватись за ціною поточного місяця. На сьогодні 178 клієнтів нашої компанії уже повністю використали зарезервований газ.

Нагадаємо, акція «Твоя енергонезалежність» тривала з 15 серпня до кінця вересня 2020 року. Завдяки вигідній пропозиції, усі охочі могли придбати необмежений запас газу на холоди за цінами від 4,49 до 5,49 грн за куб. м. Детальніше про умови акції дивітьться на сайті за посиланням: https://vn.gaszbut.com.ua/ua/Info-for-consumers/id/akcija-tvoja-energonezalezhnist-vid-vinnicjagaz-zb-40129

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up