ФОТО ДНЯ: як відомі городяни в соцмережах вітають Вінницю-іменинницю

ФОТО ДНЯ: як відомі городяни в соцмережах вітають Вінницю-іменинницю
Фото: вінничани відзначають 657-й день народження рідного міста
  • Сьогодні Вінниця відзначає 657-й день народження.
  • Вінничани у соцмережах вітають один одного і рідне місто зі святом і постять фото в соцмережах.

У 657-й день народження Вінниці, городяни у соцмережах виставляють фото з визначними місцями рідного міста. Під світлинами пишуть слова любові та вітання.

Ректор Вінницького педуніверситету Наталя Лазаренко у фейсбуці показала світлину вишитого гербу нашого міста і написала: «З Днем народження, Вінниця! Викладачі та студенти нашого Педагогічного університету створили найбільший вишитий герб нашого міста!».

Відео дня

Дизайнер Світлана Теренчук привітала вінничан з днем міста та показала себе на фоні одного із символів Вінниці — Водонапірної вежі. На кофтині Світлани, створеної нею ж, зображена ця сама славнозвісна пам'ятка архітектури.

Власниця онлайн видання Анна Станіславенко теж запостила фото із зображенням святкування Дня міста. Фото архівне, адже цьогоріч усі урочисті заходи скасували через карантин.

«З Днем народження, люба Вінниця! Ти – місто, яке ми любимо та пишаємось!», — написала у Фейсбуці керівник танцювальної школи та громадська діячка Діана Подолянчук.

Також городяни в соцмережах ділилися відеопроектами, в яких розповідають про місто щасливих людей — Вінницю. Ось один з таких:

 

Читайте також:

День міста онлайн: опублікували афішу заходів та де їх можна подивитися

Міні Замостя 50-60-х років. У музеї транспорту відкрилася унікальна експозиція
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Шото  нет комментов...

    Или это у меня глюки от ресурса 20 мин?

    Витают в соц мережах те городяны и городянки  которые типа кандидаты в местную власть. Жены, подруги,любовницы кандидатов также витают и в облаках и типа пишут  в соц мережах.

    Праздник отличается ,каким он был раньше ,каким он стал сейчас.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up