На Кореї та Слов’янці роблять нові дитячі майданчики

На Кореї та Слов’янці роблять нові дитячі майданчики
  • Поблизу вулиць Руданського та Гавриш, що на Кореї, роблять новий дитячий майданчик
  • Старі атракціони відремонтують. А крім спортивних тренажерів там будуть атракціони, адаптовані під потреби дітей з інвалідністю.
  • Схожий дитмайданчик роблять на вулиці Лялі Ратушної.

Тепер діти, що мешкають поблизу вулиць Руданського та Гавриш, що на Кореї, зможуть гарно проводити час на новому майданчику. Його облаштування невдовзі завершать. Про що повідомив на своїй сторінці міський голова Сергій Моргунов.

Дитячий майданчик має дві зони — спортивна та ігрова. Тут встановлюють ігрові атракціони — «башта», гойдалки, гірки, каруселі тощо. Окремі атракціони будуть пристосовані для діток з інвалідністю. Таким чином на дитмайданчику буде створений інклюзивний простір.

Відео дня

Робітники оновлюють освітлення, зелену зону навколо дитячого майданчика. А спортивна зона обладнана різноманітними тренажерами.

Подібний ігровий майданчик з сучасним обладнанням будується в іншому мікрорайоні – на спільній території будинків 128, 130, 132 по вулиці Лялі Ратушної. Там, разом з новими елементами, будуть й існуючі, але вже відремонтовані. Це – гірка та декоративні ворота авторської роботи.

Нагадаємо, цього року у всіх школах встановлять системи очищення води.

Читайте також:

Фото зі сторінки міського голови Сергія Моргунова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natalka Melnyk

    оці "башти" абсолютно не потрібні на дитячих майданчиках. бидло швидко перетворить їх на нужник, як було з попередніми баштами...
  • Порошок

    Ну і убожество
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили 13 з 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up