Флешмоб від вінницьких копів: марш регулювальників з дітьми (ФОТО,ВІДЕО)

Флешмоб від вінницьких копів: марш регулювальників з дітьми (ФОТО,ВІДЕО)
  • На Європейській площі відбувся о 12 годині, марш поліцейських
  • Це був флешмоб: вінничанам показали, які є жести регулювальників
  • Маленьким городянам подарували смаколики та «абетки» з правил дорожнього руху

Сьогодні, 22 березня, відбувся флешмоб з правил безпеки руху. Вінницькі копи показали городянам жести регулювальників, що є особливо актуальним на час ремонт Київського мосту та заторів в центрі міста.

Один з поліцейських розповів, що водії часто забувають жести регулювальників:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

— Мої колеги регулюють рух по Центральному мосту, на деяких ділянках вулиці Соборної. Певна частина водіїв розуміють, що значать жести регулювальників. Але більшості доводиться пояснювати: поліцейські на узбіччях розказують водіям, коли можна їхати.

Пропонуємо згадати жести регулювальників:

«Если палка смотрит в рот...»: пригадаймо сигнали регулювальника на перехресті

Під час флешмобу кілька десятків копів відпрацювали жести регулювальників, які вказуть в якому напрямку треба рухатися водіям за кермом, та коли потрібно зупинитися.

Previous Next

До того ж, на акції були присутні діти поліцейських. Вони проїхалися на велосипедах по Європейській площі та позаду копів пройшли своїм «маршем».

Це профілактичний захід, мета якого — нагадати про правила дорожнього руху. Зокрема, про жести регулювальників. Дітки, що були на флешмобі — це діти наших правоохоронців. Вони продемонстрували на своїх велосипедиках, що також підтримують та виконують правила дорожнього руху, — начальник сектору профілактики дорожньо-транспортного травматизму обласної Нацполіції, майор поліції Людмила Кузнєцова.

Під кінець акції, поліцейські подарували дітям смаколики та невеличкі буклети з правилами дорожнього руху. На початку тижня схожий флешмоб відбувся в Одесі та Миколаєві. А Вінниця передала естафету хмельницьким копам

Нагадаємо, що через затори в центрі міста змінили схему руху — поворот на Коріатовичів, якщо їхати у напрямку центру Вінниці, заборонений. Регулювати рух та розказувати про це водіям вийшов начальник вінницьких копів Редван Усеінов.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Задунайский Торонтуй

    Околачивать груши умеют на "ура". На очереди - в цирке выступать.

    "Смаколики", ага.
  • Oleksandr Stoliarov

    Опа, знову двомісячні піаряться. Мусора, чому після вашої появи - рівень злочинності у місті зашкалює?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up