Затори на Привокзальній. Спроба №3. Пропонують облаштувати підземку, як на Урожаї

Затори на Привокзальній. Спроба №3. Пропонують облаштувати підземку, як на Урожаї
  • Вінничанам відомо про затори по Коцюбинського та Привокзальній в напрямку залізничного вокзалу.
  • Водії скаржаться на пішоходів, а пішоходи на водіїв.
  • В минулому році просили там встановити підземний перехід.
  • Влада навіть дала позитивну відповідь. Але «віз і нині там».

Вінничанин Дмитро Науменко написав чергову петицію «Підземні переходи через вулицю Привокзальну і проспект Коцюбинського»

«Підземні переходи через вулицю Привокзальну і проспект Коцюбинського повинні бути так як потік людей великий, транспорту багато. Наявність їх дозволить зняти навантаження на кільці як простого транспорту так і громадського що призведе до економії часу і бензину; дозволить переміщатися громадянам вільно через дороги, здійснюючи покупки з мінімальними небезпечними ризиками; відокремить перехожих від машин як це зроблено на ринку «Урожай»,  йдеться в тексті зверення.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Вінниці на Automoto.ua.

До кінця збору підписів залишилось 10 днів. Це прохання вінничани підписують мляво – на сьогодні є лише 56 підписів.

Відео дня

Петицію можна підписати ТУТ.

 

Варто нагадати, що 6 січня 2016 року на сайті вінницької мерії виклали петицію «Підземний перехід на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна». 

 

 

Хоча звернення не підписали 350 людей, проте влада дала відповідь.

 Можливість будівництва підземного переходу, на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальної, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету, та за умови наявності співфінансування від інвесторів. Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва підземного переходу з переїздом неможливо,  йшлося у відповіді на звернення.

Станом на сьогодні, 27 червня 2017 року, немає жодної інформацію про стан справи.

Петицію під назвою «Врегулювання руху по вулиці Привокзальній» виклали на сайт і  25 квітня 2017 року. Автор зверення Євгеній Тодчук пропонував ще один варіант вирішення проблеме постійних заторів.

 

«Специфіка руху пішоходів (неперервним потоком) вимагає встановлення світлофору. Люди вважають цей пішоходний перехід продовженням тротуару, тому переходять його не формуючись у групи, цим самим сильно сповільнюють рух транспорту. Якщо вам вже так бракує коштів на світлофор, то поставте хоча б працівника зі знаком СТОП, для організованого переходу, групами»,  зазначає вінничанин.

Це звернення набрало лише 157 підписів та влада не відповіла на нього.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Vladimir Molotov

    давно пора
  • Віктор

    На наддорожний перехід на Космонавтів - Квятика , на КУБ на Киівській, на подвійні стовпидля освітлення вздовж дороги біля ботанічного саду , на пластикових бовдурів на переходах і т.д. Владо досить витрачати наші кошти наліво та направо. Подбайте хоч трошки про безпеку руху. Водії теж наші громадяни і мають право рухатись по автошляхах без перешкод у вигляді пішоходів (достатньо ям)
  • Павлишин Сергій

    Зате на фонтани є гроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up