Як провести літо з «євробляхою»: головні автоновини - за 5 хвилин. Тиждень №21

Як провести літо з «євробляхою»: головні автоновини - за 5 хвилин. Тиждень №21

«Євробляхи»: що змінять додаткові 90 днів та як їх витратити, найпотужніший дизельний Touareg, тест-драйв Renault Kadjar 4x4 та майже електричний Skoda Superb.

Чому додаткові 90 днів не допоможуть «євробляхам»

Коротка версія відповіді – хто хотів, уже «розмитнився». А якщо поглянути на числа, то зараз середня кількість авто, які подаються на митне оформлення, складає близько 500 одиниць на добу. Отже – митниці справляються: поки діяв пільговий період на акциз, щодня розмитнювалось до 10 тисяч легковиків!

Можливо, ще якась невелика кількість водіїв «євроблях» і знайде можливості «легалізувати» автівки, однак це не зробить погоди на авторинку. Рішення додати 90 додаткових днів то строку «нештрафування» було скоріше політичним, аби зняти і без того високу соціальну напругу, яка зросла під час президентських виборів, ніж таке, яке б дало реальну користь активістам, автомобілістам чи державі.

Відео дня

Читати більше…

Паротяг летить. Найпотужніший VW Touareg продають з дизелем

Чорна хмара «Дизельгейту», яка чи не найбільше зачепила саме Volkswagen, ще не розвіялась, та й знаків, що забороняють в’їзд дизелям в окремі частини німецьких (і не лише) міст не стає менше, ба, навіть більше. Та це не спинило конструкторів із Вольфсбургу: днями вони представили Touareg із здоровенним 8-циліндровим дизелем, потужністю 412 «конячок» та «тракторним» крутним моментом у 900 Н.м. А хто вирішить собі купити такого, щоб дратувати активістів-борців за екологію, повинен заготувати щонайменше 90 тисяч євро, - саме така ціна VW Touareg V8 TDI у Німеччині. Плюс розмитнення...

Читати більше…

Новий Superb проїде до 55 км на електриці. Skoda показала 218-сильний гібрид.

Дивні речі відбуваються на світовому ринку: нещодавно у General Motors оголосили про припинення виробництва мало не культового гібриду з автономним електроходом, Chevrolet Volt. Американці пояснили своє рішення тим, що в більші мірі хочуть сконцентруватись на чистих «електричках», а технологія PHEV свій внесок у розвиток транспорту майбутнього вже здійснила.

А от у Skoda, судячи з того, що тепер у них з’явився гібрид з підзарядкою, з думкою американців наразі не згодні. Новий Superb PHEV матиме бензиновий 1,4-літровий двигун та електромотор, які разом видаватимуть до 218 кінських сил, а запас автономного ходу на електроенергії становитиме 55 кілометрів. Офіційну ціну новинки поки не названо, але за попередніми прогнозами вона сягне близько $43 000.

Читати більше…

Тест-драйв Renault Kadjar

Пропозиція у сегменті кросоверів постійно розширюється, і обрати «саме свого» стає дедалі важче. Відмінностей між «однокласниками» буває не так і багато, що ще більше збиває з пантелику потенційного покупця.

Наприклад, Kadjar, який побував у нас на тест-драйві, вирізняється тим, що він один із небагатьох авто, в яких дизель поєднується з повним приводом. Якщо саме така версія вам цікава, та ще й з механічною коробкою передач – ми готові поділитись розширеною інформацією про те, як ця машина поводить себе в різноманітних реальних дорожніх умовах.

Читати більше…

Як провести літо з «євробляхою», так, щоб весело

Останнім часом українці занурились у геть серйозні новини – вибори, «розпуск» парламенту, відставки урядовців, нові призначення у владі… Ми ж пропонуємо трохи відволіктись від  усього цього, і, якщо така була, – здійснити свою юнацьку мрію. Тобто – спробувати себе у ролі автогонщика. Тим паче, що зараз для цього складаються непогані обставини: на ринку з’явилось чимало дешевих «євроблях», які можна використати для аматорських перегонів на автодромах.

Що цікавенького для своєї «конюшні» можна відшукати у каталогах AUTO.RIA, та де на цих «болідах» можна поганяти, щоб не порушувати закону, ми й розповіли у нашому спеціальному огляді.

Читати більше…

 

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up