Вінницю замело. Чи справляються комунальники зі снігопадами?

Вінницю замело. Чи справляються комунальники зі снігопадами?
  • Вчора у Вінниці почався рясний снігопад. Синоптики прогнозують сьогодні сніг також.
  • Протягом ночі у Вінниці посипали протиожеледною сумішшю дороги. Тротуари також чистили від снігу.
  • Чи справляються комунальні служби та прибиральники з негодою?

Сьогодні, 21 грудня, з 6 години ранку більше ніж 300 двірників прибирали двори від снігу та посипали протиожеледною сумішшю. Залучили 22 одиниці техніки. Про це повідомляють у департаменті житлового господарства міської ради.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський розповів, що протягом ночі спецтехніка кілька разів посипала протиожеледною сумішшю дороги, тротуари та зупинки громадського транспорту.

Відео дня

«Звертаємось до автовласників з проханням не паркувати машини вздовж доріг, тротуарів та на проїздах прибудинкових територій, щоб дати можливість спецтехніці проводити роботу по очистці міста від снігу та посипанню протиожеледною сумішшю», — каже Вячеслав Хілінський.

Хто прибирає сніг біля офісів та інших організацій?

Інспектори Муніципальної варти надали 42 приписи та зробили 113 усних зауважень суб'єктам господарювання протягом вчорашнього дня.

— Ми перевірили 153 підприємці на предмет належного утримання прилеглої території, коли пішов сильний сніг, — розповідають у Муніципальній варті.

Власне, робота продовжується й досі.

— Тримаємо на контролі виконання норм Правил благоустрою міста. Прибирати поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів та інших організацій мають забезпечити їхні керівники та власники, — зазначають у відомстві.

Постійно чергують інспектори й біля закладів освіти та контролюють прибирання територій.

Прогноз погоди 

За словами керівника Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, сьогодні, 21 грудня, у Вінниці йтиме сніг, температура вдень буде 6-8 градусів морозу, пориви вітру 15-20 метрів за секунду, ожеледиця. Завтра, 22 грудня, буде без істотних опадів. Температура вночі 9-14 градусів морозу, вдень – 3-8 градусів морозу.

Опитування

Чи справляються комунальники зі снігопадом у місті?

 

Читайте також:

Вишенька, Хмельницьке шосе, Пирогова. У Вінниці через затор паралізувався рух транспорту

Пенсії до 14600 гривень: кому підвищать виплати вже з 1 січня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Коваль

    Це смішно 2мм снігу і уже катастрофа

keyboard_arrow_up