Весняні прибирання перед Великоднем: на дорогах Вінниці оновлюють розмітку

Весняні прибирання перед Великоднем: на дорогах Вінниці оновлюють розмітку
  • З весняним потеплінням у Вінниці комунальні служби почали наводити лад на дорогах. В березні очищали прибордюрну частину доріг від бруду, піску та відсіву, які накопичились після зими. 

З минулого тижня у Вінниці почались роботи з поновлення дорожньої розмітки. Її наносять на пішохідних переходах, роздільних смугах та острівках безпеки. Про це повідомляють у вінницькій мерії.

SV_00492.JPG

Роботи стартували з центру міста. Наразі вже частково поновлена розмітка на вулицях Пирогова та Соборній. Наступні вулиці, де проводитимуть роботи — вул. Магістратська, Князів Коріатовичів та інших.

Відео дня

— Загалом цієї весни буде оновлено 250 кілометрів поздовжньої та 27 тисяч м2 поперечної розмітки. Будимо також відновлювати розмітку на велосипедних та велопішохідних смугах, наноситимемо піктограми», — каже виконуючий обов'язки директора  Вінницького КП  «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» Сергій Чернов.

SV_00494.JPG

Поновлення розмітки важливе для підвищення безпеки всіх учасників руху. Адже чим чіткіше виглядає дорожня розмітка, тим краще її бачить водій.

— Всі роботи з поновлення розмітки будуть намагатися провести у найкоротші терміни, але швидкість залежатиме від погодних умов, — зазначають комунальники.

 

Читайте також:

ПЛР та ІФА: де і за скільки у Вінниці можна зробити тест на COVID-19?

Нові пенсії та безкоштовна медицина: що зміниться у квітні для вінничан

Павлик з Могилів— Подільського вже на небесах. Дитина померла в лікарні

Помер водій BMW з аварії на Зодчих: він був у комі п'ять днів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Andrii Barabash

    Вася любить машу, довше тримається на дорозі ніж ваша розмітка !!! Закупіть наклейки як у нормальних країнах!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up