У Вінниці збудували нові дороги. Де розвантажили транспортні потоки?

У Вінниці збудували нові дороги. Де розвантажили транспортні потоки?
  • У минулому році вінницькі комунальники збудували нову дорогу по вул. Гонти та ділянку по вул. Енергетичній.
  • Загалом це 2,4 км нових доріг, роботи по яких виконані в комплексі з освітленням, тротуарами, велодоріжками, зливовою каналізацією. 

Будівництво нової дороги по вулиці Гонти – один з найбільших минулорічних інфраструктурних проектів у місті. У рамках робіт тут влаштували зливову каналізацію, аби вода не підтоплювала дорогу та не руйнувала її. Нова дорога з’єднала Київську і Батозьку та розвантажила транспортні потоки. Будівництво велось у комплексі:

  • облаштовані тротуари, велодоріжки, зливова каналізація.

Також встановлено світильники. Нова магістраль пожвавить і ділову активність у цій промисловій зоні.

Також збудували з «нуля» ділянку дороги на вулиці Енергетичній. Раніше тут були непроїзні хащі, тепер – новий шлях. Це невеликий відрізок, але він важливий для промислової зони у цьому районі. Як результат,  з'єднано вулицю Зулінського з новою дорогою на Гонти. Тож в результаті це розвантажило трафік на Київській, Батозькій та Липовецькій.

Відео дня

 

Гальчевського 2.jpg

Також у Вінниці минулого року ремонтували дорогу по вулиці Гальчевського, що на Старому місті. Загалом проект розрахований на два роки. У цьому році планується завершувати роботи по асфальтуванню дороги, тротуарів та влаштування  велодоріжки. 

Також у 2020 році у Вінниці продовжувався розвиток території в межах індустріальних парків. В рамках створення інфраструктури тут тривало будівництво доріг. Нагадаємо, що раніше до індустріальних парків проклали мережі водопостачання та водовідведення.

 

Гальчевського.jpg

Гонти 2.JPG

На 2021 рік заплановано завершити роботи по вул. Гальчевського. Також у планах — капремонт вул. Д. Нечая (2 черга), Сабарівського шосе, продовження будівництва нової дороги по вул. Тимофіївській.

Гонти.JPG

 

Читайте також:

На «зоні» вінничанин продовжував «грабувати» чужі банківські картки

Повідомлення від вчителів: вінницькі школярі повертаються за парти 25 січня

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Вадим Алексеевич Кухарь

    2.4 км - це що, круто?????????
  • Олег Матяш

    2.4 км это даже для села мало... в год....ну лет 50 с такими темпами
  • Денис Пархоменко

    "У рамках робіт тут влаштували зливову каналізацію, аби вода не підтоплювала дорогу та не руйнувала її." Вы серьёзно? Ливневки оказывается, ноухау для города.
    2 км новых дорог за год? Не много?
  • Вадим Грузевич

    Кто-то будет думать про экологию? Стратеги
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up