У Вінниці збільшили час між пересадками для пільговиків. Що з іншими пасажирами?

У Вінниці збільшили час між пересадками для пільговиків. Що з іншими пасажирами?
  • Від сьогодні, 1 лютого, збільшили час для здійснення пересадки в муніципальному транспорті пасажирами пільгових категорій.

Про це повідомляють на сторінці «Муніципальна картка вінничанина» у Фейсбуці.

«Пільгові категорії населення можуть користуватись безкоштовною пересадкою впродовж 60 хвилин з моменту першої реєстрації проїзду», — зазначають у відомстві.

Немає опису світлини.

Відео дня

Умови пересадки для решти громадян залишаються незмінними —  30 хвилин.

З появою валідаторів з’явилась ще й безкоштовна пересадка: протягом 30 хвилин можна пересісти в другий транспорт і проїхати за квитком, купленим раніше. Ця послуга діє у всьому муніципальному транспорті, крім маршруток.

Логіка така: у першому транспорті приклали «Муніципальну картку вінничанина» до валідатора і з неї списались 4 гривні за проїзд. Далі пересіли у другий транспорт і там прикладаєте картку до валідатора. Але замість списання коштів, на екрані висвітлюється напис «Пересадка». Платити після завершення 30-хвилинної пересадки в другому транспорті не потрібно.

З 1 січня 2021 року, нагадаємо, кількість безоплатних поїздок у муніципальному транспорті для пасажирів пільгових категорій зменшили до 60-ти.

Правила проїзду для батьків багатодітних сімей, в яких п’ятеро і більше дітей віком до 18 років, — залишаються такими ж. Вони і надалі отримуватимуть електронні проїзні квитки з необмеженою кількістю поїздок.

Що стосується вінничан з інвалідністю 1-ї групи — вони мають на своїх картках 120 безкоштовних поїздок з урахуванням супроводжуючих осіб.


 

Читайте також:

На Вінниччині прогнозують сильні снігопади. Оголосили штормове попередження

У Калинівці восьмирічний хлопчик в мороз йшов по вулиці та плакав. Що сталось?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Володимир Балтак

    Наввть у пільговиків крадуть поїздки. Вчора вечером залишок був  54 поїздки,  вночі спав,  нікуди не їздив. Сьогодні вранці на валідаторі після одної поїздки залишок став 51.
  • Валентина Кононенко Кравчук

    Чому по Україні пільговики їдуть безкоштовно ,а у нас поставили валідатори і зняли пільги? ХІБА ЦЕ НЕ ПОРУШЕННЯ?
  • Pavel Bondarchuk

    пільги, що передбачені для учасників бойових дій, передбачений у ст. 12 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
    Учасникам бойових дій надаються такі пільги: безплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту, автомобільним транспортом загального користування в сільській місцевості, а також залізничним і водним транспортом приміського сполучення та автобусами приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрірайонних, внутрі- та міжобласних незалежно від відстані та місця проживання
  • Наталія Борисівна

    Монетизація, про яку вже років 10 росказують, вирішила б питання, але щось там в них не сходиться, очевидно))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up