У Вінниці перекриють дві вулиці. Там ремонтуватимуть тепломережу

У Вінниці перекриють дві вулиці. Там ремонтуватимуть тепломережу

У місті тривають роботи із ремонту тепломережі. У зв'язку з цим, ще дві вулиці буде перекрито.

Так, з 6 до 30 липня у зв’язку з реконструкцією тепломережі буде перекрито рух транспорту по вулиці Героїв Крут (від б​удинку №6 до перехрестя з вулицею В.Антоновича).​

— Також з 11 до 18 липня реконструкція тепломережі буде здійснюватися по вулиці Олександра Кошиця, від будинку №18 до перехрестя з вулицею Громова. Для безпечного проведення робіт на цей час рух транспорту на цій ділянці дороги теж буде перекрито, — зазначають на сайті міськради.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Нагадуємо, на Д. Нечая до 11 липня буде перекрита частина дороги. Там будують мережу водовідведення.

Відео дня

Також схожа ситуація на вулиці Л.Ратушної. Там на місяць обмежили рух на відрізку від будинку 63 по вулицю Константиновича до будинку 28 по вулиці Л.Ратушної. Також цю вулицю на добу перекриватимуть.

До речі, також обмежили рух для транспорту по вулиці Юлії Рябчинської. Там проводять воду. Перекриття діятиме до 25 липня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up