У Вінниці на зебрі водій збив 15-річну дівчину. Матір потерпілої шукає свідків

У Вінниці на зебрі водій збив 15-річну дівчину. Матір потерпілої шукає свідків

У Вінниці сталася аварія. На пішохідному переході збили дівчину. Водій відмовляється допомогти грошима на лікування.

— В вівторок 21 серпня близько п'ятої години вечора (16:30-17:10) на пішоходному переході (зупинка Студентська)Технічний університет, водій на мерседесі з польськими номерами збив мою доньку 15-ти річну Єлизавету, яка переходила дорогу на зелене світло. Дитина знаходиться в лікарні, — написала Лілія Маляр на ФБ.

За словами матері, водій відмовляється відшкодовувати лікування.

Родина просить свідків події відізватись.

Відео дня

Зв’язатися можна за телефоном 0975609102 ; 093 733 08 02.

— За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ. Зараз проводиться досудове розслідування. Дитина лежить у лікарні. Подали у суд клопотання про проходження судово-медичної експертизи, — розказує прес-офіцер вінницької обласної поліції Ірина Добровольська.

Читайте також:

ДТП на Соборній: водій Volkswagen врізався у трамвай. Відео за вихідні

Постраждалим у аварії потрібна кров, ліки та їжа. Куди приносити?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Лилия Маляр

    Ольга,скажіть будь ласка,хто Вас уполномочив в газету "20 хвилин" писати ЦЕ?????? Ви зімною хочаб щось обсудили????? Я мама постраждалої дівчинки. Чому мене ніхто не запитав?????
  • Олександр Слюсарчук

    Все ці бляхи винні. З авто на укр реєстрації такого не буває ! От тільки пересідає водій на "євробляху" і все , відразу виникає бажання порушувати , збивати пішоходів і ухилятися від податків

    Pavlishin Sergey reply Олександр Слюсарчук

    "пересідає водій на "євробляху" "- в більшості пересідають зі своїх двох або з жигуля.
  • Віталій Крищук

    Як завжди висосано з  х.. пальця. Пласмасові не склали протокол про дтп, не викликали слідчо оперативну, не завели справу -винні бляхери. Написано не обєктивно а на замовлення новомодної течії гнобити бляхи. Щоб жабодави на іржавих говнах слиною сходили. Є механізм стягнення коштів з винуватця, він може й не хоче, але доведеться. Якщо система гавно то при чому тут люди? ”не можуть знайти” то нехай штори знімуть й селфіпалки собі в жопу засунуть - буде стимул працювати а не довбойоба включати.

    Николай Скакун reply Віталій Крищук

    Олександр Літинський просто деяким в кайф їздити на гівні.

    Олександр Літинський reply Віталій Крищук

    А газ, ваз і інше 70 років невідра?про яку безпеку можна говорити коли вони вже 20 раз переварені.Якщо у мене авто 8 років повірте у мене є защо її розмитнити,якби ці кошти ішлиб на розвиток економіки то повірте булоб бажання розмитнити,атак добавити комусь до міліона.Якщо авто закордоном коштує 5000 євро а розмитнення 10000 вибачте це нормально???

    Віталій Крищук reply Віталій Крищук

    Vladimir  Valerievich що конкретно улучшить намагається автор цією статею?що конкретно уличшили ви?

    Vadym Velychko reply Віталій Крищук

    Скоро кінець вашим відрам, бо звідки ж шротолюбам дістати від 3000$ на розмитнення.

    Vladimir Valerievich reply Віталій Крищук

    Только в этой системе-говно одни пытаются что-то улучшить, а другие пользуются недостатками и усугубляют.
    Прошу заметить важную деталь - никто из сторонников АЕС не пытается разобраться в ситуации равно как никто и не осудил действия водителя, каждый только пытается оправдать себя и свою социальную групу.
    Почему так?
  • Олексій

    Поліція не склала протокол ДТП? Щось не клеїться ваша новина. Хтось гундить про реальні обставини.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up