У Могилів-Подільському на вулиці знайшли мертвого чоловіка

У Могилів-Подільському на вулиці знайшли мертвого чоловіка

Тіло чоловіка знайшли 2 січня близько 18 години на вулиці Ставиській у місті Могилів-Подільський. Його збив автомобіль. Кермувальника, що вчинив ДТП та втік, шукає наразі поліція.

 

У даній автопригоді загинув 45-річний місцевий житель. Наразі правоохоронці вживають заходів для встановлення особи, причетної до даної автопригоди, а також шукають свідків.

— Звертаємось з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди та були її свідками повідомляти за телефонами: (0432) 59-33-22, 59-38-31, (067) 443-40-05, (067) 431-82-76 або 102, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Задунайский Торонтуй

    збила авто - слова на "о" не склоняются в украинском языке, збило авто

    Кермувальника - по украински "водій"

    наразі - по украински "зараз"

    Анонім reply Задунайский Торонтуй

    Наразі - один з синонімів слова зараз і має відтінок дії, яка саме в процесі (той самий відиінок, який має в англійській present continious).

    Якщо ви хотіли сказати, що для вас це слово звучить як польське "na razie", то "зараз" теж схоже на польське "teraz", а російське сейчас містить в собі слово "сей", яке є ГАЛИЦИЗМОМ.

    Задунайский Торонтуй reply Анонім

    Да. "Наразі", пожалуй,  полезная инновация для описания "в процессе". Ну ухо режет. Так винничане не говорили. Говорили "в даний час" или "розпочато" (карну справу). "Наразі" типичных галицызм.

    А что касается галицизма "сей", то пересечений тьма. По русски "кабы я видел". По западно-украински "коби я видів" ).

    Анонім reply Задунайский Торонтуй

    Збила авто - також правильно.

    Оскільки авто - скорочення від слів "автомобіль" (чоловічого роду), "автомашина" (жіночого роду).

    Кермувальник - слово використане як синонім для уникнення повтору одного й того ж слова.

    Задунайский Торонтуй reply Анонім

    Ага. Сидела в кине, в желтом пальте. Поскольку женщина, она.



    До шедевра новояза "Кермувальник" других синонимов по тексту не было, первое употребление.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up