У Козятині п'яний на Toyota збив дівчину та втік. Потерпіла у лікарні

У Козятині п'яний на Toyota збив дівчину та втік. Потерпіла у лікарні
  • З місця пригоди водій зумів утекти, але його все одно розшукали поліцейські. Нині він під слідством, а потерпіла 20-річна дівчина — у лікарні.

Аварія сталася 24 серпня близько другої години ночі в місті Козятин на вулиці Довженка. Про неї розповідає відділі комунікацій поліції Вінницької області.

У поліції зазначають, що під час наїзду 20-річна потерпіла стояла на дорозі біля таксі та допомагала водію замінити пробите колесо. Також відзначають, що слідство встановило — водій під час вчинення ДТП перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Відео дня

— Поліцейські, які першими прибули на місце події, знайшли уламки автомобіля, причетного до наїзду, та оперативно встановили його модель та марку. На розшук автомобіля Toyota Camry орієнтували усі місцеві наряди поліції. Одночасно інспектори перевіряли власників та користувачів зазначеної моделі автомобіля в м. Козятин. Згодом автомобіль з пошкодженнями, характерним для ДТП, інспектори знайшли за декілька кілометрів від місця злочину у дворі багатоповерхівки. У цьому ж будинку поліцейські затримали водія, — розповідають у поліції. — Лікарі підтвердили підозри слідчих, про те, що 56-річний правопорушник перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Травмована дівчина знаходиться в лікарні.

За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування та відкрили кримінальне провадження.

 

Читайте також:

Жінка-водій загинула на місці. На об'їзній зіткнулися Hyundai та вантажівка Mercedes

Понад 30 ножових. Чоловік зарізав 20-річну дівчину, а потім повішався

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)

keyboard_arrow_up