Світлофор на площі Гагаріна: на перехресті змінюють схему руху (ОПИТУВАННЯ)

Світлофор на площі Гагаріна: на перехресті змінюють схему руху (ОПИТУВАННЯ)
  • У Вінниці на  перехресті вулиць Пирогова – Соборна – Хмельницьке шосе (площа Гагаріна) планується повністю зміниться схему дорожнього руху.
  • Тут встановлять світлофорне регулювання, зміниться дорожня розмітка, з’являться нові пішохідні переходи та дорожні знаки.

Наразі на дорогах вже встановили опори для пішохідних світлофорів та дорожні знаки. Новинкою для вінницьких вулиць стали делініатори. Це засоби, які покликані дисциплінувати водіїв, не дозволяючи виїжджати на трамвайні колії.

— Частину робіт ми уже виконали. Зокрема,  змонтували тросові розтяжки для контрольних кабелів та світлофорів. проклали лінію живлення між опорами. Ще маємо на площі Гагаріна демаркувати частину існуючої розмітки та нанести нову, відповідно затвердженого проекту. Роботи будемо проводити без перекриття руху, оминаючи години «пік», аби якнайменше заважати руху транспорту.  Запустити об’єкт плануємо до кінця вересня. Кілька місяців нова система руху працюватиме у тестовому режимі, — зазначив в.о. директора Вінницької фірми «СМЕД ОДР»  Сергій Чернов.

Площа Гагаріна – важливий транспортний вузол міста, через який проходить переважна більшість маршрутів громадського транспорту і який має досить високу аварійність.  Архітектори зазначають, що це перехрестя є одним із найскладніших у місті. Нова організація руху підвищить безпеку, створить пішохідні зв'язки з одним із символів міста «Аркою», а також дасть можливість додатково озеленити площу.

Відео дня

Світлофорний об’єкт облаштують з безконфліктним регулюванням транспортних та пішохідних потоків. Автори проекту, компанія «Урбан Прогрес» з Івано-Франківська. За їх словами, таке регулювання дасть можливість комфортно та безпечно пересуватися через перехрестя усім учасникам руху.

Опитування

Чи подобається вам нова організація руху?

 

Читайте також:

ДТП на Пирогова: водій на «Мереседесі» розтрощив зупинку тролейбусів

Захисні смуги на Соборній: як вважаєте, вони потрібні? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Александр Владимирович

    Ідіотизм зашкалює! Хоть би фото виложили цього архітектора... Хочеться подивитись на реального дауна))
  • Андрій Матієнко

    ще одне місце де будуть ЗАТОРИ😡
  • Иван Рыбонька

    Одна цікаво чому цим проектом займається Івано Франківська компанія, невже немає в нашому місті людей які б могли цим зайнятись , які живуть тут, їздять по нашим дорогам і можуть оцінити ситуацію на місці.
  • Alexandr Orlov

    Островки надо обязательно поставить ещё !!!!
    Мозгов нет у того кто это придумал, или он не с этой планеты!!!

    Twin Beat reply Alexandr Orlov

    Alexandr Orlov идея хорошая, нужно высоту еще выше поднимать!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up