Смертельна статистика: понад сорок людей загинуло в ДТП цього року

Смертельна статистика: понад сорок людей загинуло в ДТП цього року

Аварії на вінницьких дорогах забрали життя чотирьох десятків людей. ДТП за участю маршрутного транспорту, внаслідок яких постраждали люди, в області не зафіксували.

З початку року загинула 41 людина на автошляхах Вінниччини. Крім того 374 чоловік травмувалися.

— З початку року на автошляхах області сталося 1 440 автопригод, з них з 271 – з потерпілими. Дорожньо-транспортних пригод за участю маршрутного транспорту, внаслідок яких постраждали люди, в області не зафіксовано. За останні три місяці в рамках проведення профілактичних заходів "Перевізник" поліцейськими перевірено 3 тисячі 360 маршрутних транспортних засобів, в тому числі, 228 , які використовувалися для перевезення організованих груп дітей, — розказує начальник управління превентивної діяльності Сергій Мельник.

За його словами, внаслідок перевірок виявлено 350 порушень вимог чинного законодавства. Серед виявлених порушень – 10 випадків керування автобусами, які не пройшли обов'язків технічний контроль, 100 випадків перевезень пасажирів понад встановлену кількість.

Відео дня

Наразі, профілактичні заходи тривають.

Читайте також:

ДТП біля Метро. Свідок каже, що винні поліцейські, бо порушили ПДР (ОНОВЛЕНО)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    На автошляхах Вінниччини,  в цьому році загинуло набагато більше людей ніж на Сході, на війні. Це великі недопрацювання як керівництва області, так і керівництва патрульної поліції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up