Смертельна ДТП у Сутисках: мікроавтобус збив 31-річного пішохода

Смертельна ДТП у Сутисках: мікроавтобус збив 31-річного пішохода

У Тиврівському районі сталася смертельна автопригода. У ній загинув 31-річний чоловік.

ДТП сталася 4 грудня близько 17.00 години в селищі Сутиски.

— Попередньо, 37-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter здійснив наїзд на жителя селища Сутиски Тиврівського району, який раптово вийшов на дорогу. Від отриманих ушкоджень 31-річний чоловік загинув на місці події, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Нині призначено ряд експертиз. Після їх проведення правоохоронці зможуть встановити усі обставини загибелі потерпілого.

Нагадаємо, під Літином Mitsubishi в'їхало у дерево. Двоє людей постраждало, один - загинув.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юрий Бондарук

    ))) мій комент теж ВИДАЛИЛИ))) ЦЕ ЗРОБИВ ЯКИСЬ ЗЛИЙ ПІЩОХІД)))
  • wonderful planet

    2шт удалили ахахха

    Anonymous reply wonderful planet

    Видалили, нехай ,напевне це перемога.... , і так пан редактор бачить свободу слова. Але якого дідька писати правила, гратись у демократичні ЗМІ? Погрались у журналістику? Досить.....
  • Anonymous

    НЕ можу зрозуміти черговий крок демократії та свободи слова від 20 хв
    Переглядаєш публікації, читаєш частину коментаря читача, переглядаєш матеріал, і коментарі (2), а результат ...... 0.
    Переглянув коментар Макса, переглянув правила розміщення коментарів і не розумію чому вилучили коментар, це військовий стан, черговий крок до свободи слова?
    Підтвердження.
    https://vn.20minut.ua/allnews
    Четкий Макс А може водій просто, не помітив в темряві пішохода, який йшов скраю проїджої частини дороги, збив його на смерть, і щоб оправдатись, то нібито пішохід сам раптово вийшов на проїджу частину, все одно ж, ні хто не докажить, адже потерпілий загинув. Я не вірю, що пішоходи в темряві не бачать машин з включеними фарами і просто зненацька кидаються під колеса машин, ( звісно і пішоходи також буває кидаються під саму машину, або перебігають дорогу,випадки є різні), пішоходи завжди бачать машин в темряві, а от водії, якраз то не бачать пішоходів в темноті, так як пішоходи не виділяються в темноті, то водії, якщо вже і бачать в останій момент пішоходів в темряві, то стає вже пізно. Це звісно гемерой, для водіів, але пішоходи самі, явно мають виділятись в темноті, за для власної безпеки. Водії не обманюйте людей, про справжню причину ДТП, ви можете обманути людей, але Бога, ви не обманите ніколи.
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/allnews

    Четкий Макс reply Anonymous

    Дякую за розуміння. Це точно, якась виборочна анти - демократія свободи від сайту 20хв. Вінниця. Я колись написав жосткий комент з матюками, його видалили і сказали, що причина образа інших людей і не цензурна лексика,я зцим згоден. Після того, я вже почав писати коменти, але без матюків, все одно видалають модератори,  мабуть важають, що, я занадто жостко, і справедливі думки висловлюю, які не всім подобаються. Скільки були коментів з образливою поведінкою інших коментаторів сайту 20хв, то вони не удаляють, а тут знаходяться активні громадяни, які висловлюють свою точку зору, з подій Вінниці і області, і пишуть правду, яку і самі журналісти також мають писати правду, яка б вона, не була гіркою, чи солодкою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up