Смертельна ДТП: на Вінниччині водій Volkswagen врізався у дерево. Він не вижив

Смертельна ДТП: на Вінниччині водій Volkswagen врізався у дерево. Він не вижив
  • Вчора, 8 січня, в Гайсинському районі сталася смертельна аварія. Водій Volkswagen не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом.

Аварія сталась близько 12.15 години на автодорозі Стрій- Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка. Як кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області, 40-річний водій Volkswagen Golf, житель міста Хмельницький, з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

За інформацією правоохоронців, водій з політравмою та травмою голови був доставлений до реанімаційного відділення лікарні. На жаль, під час надання медичної допомоги чоловік помер.

Відео дня

— Причини та обставини аварії будуть встановлені під час досудового розслідування після проведення відповідних експертиз. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), — розповів начальник гайсинської поліції Ігор Соломон.

Поліція виклала звернення:

  • Шановні водії, будьте відповідальними.
  • Сумлінно дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху, адже безпека на дорозі залежить від кожного!
  • Рухаючись автомагістраллю, при під'їзді до населених пунктів знижуйте швидкість, обирайте безпечні дистанції та врахуйте дорожню обстановку.

Читайте також:

На Різдво жінка за кермом позашляховика Mitsubishi влетіла у паркан

З’явилось відео аварії на Пирогова: водій «Опеля» врізався у зупинку та паркан

Військового збила водійка «Мерседес-Смарт». Слідчий шукає свідків смертельної ДТП

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Віктор Шарван.

    так ганяти  во і результат
  • Поpошок

    Зебілам туди й дорога - прямо на цвинтар.Якби пристебнувся, був би живий, а так подушка-не врятує.
  • Олександр Перепелиця

    Походу заснув..
  • Юрий Холодков

    Характер повреждений автомобиля и его местоположение не соответствует действительности. В особенности бросаются в глаза тонкие прямые не поврежденные деревца сзади сразу за автомобилем. Абсолютно неповрежденная кора дерева прямо перед автомобилем и т.д.

    Alexander Boyko reply Юрий Холодков

    Юрий Холодков деревь с заду потому что траиктория полета машины была чуть левее по фото, а зад уже забросило немного правей.

    Alexander Boyko reply Юрий Холодков

    Юрий Холодков и виной всего считаю дорожную разметку, подушка безопасности сработала, но он к сожалению был не пристёгнут, ремень был пристогнут но по за сидение, чисто для галочки на табле.

    Alexander Boyko reply Юрий Холодков

    Юрий Холодков Юрий Холодков Юрий, поверьте мне что её никто с места не трогал, я лично был свидетелем этой аварии, на моих глазах он залетел в дерево, сам вызывал скорую и помогал его вытягивать с машины. Случилось эта авария за Гайсыном в сторону Винницы, перед переездом.

    Alexander Boyko reply Юрий Холодков

    Юрий Холодков Юрий, поверьте мне что её никто с места не трогал, я лично был свидетелем этой аварии, на моих глазах он залетел в дерево, сам вызывал скорую и помогал его вытягивать с машины. Случилось эта авария за Гайсыном в сторону Винницы, перед переездом.

    Юрий Холодков reply Юрий Холодков

    Alexander Boyko  Если автомобиль заехал боком, то где следы от колес? По всему видно, что капот замят посередине. Тогда почему деревца сзади стоят ровненькие, а не находятся под днищем авто, если удар был по фронту?

    Alexander Boyko reply Юрий Холодков

    Юрий Холодков автомобиль стоит правильно, это такой ракурс фото
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up