Смертельна ДТП біля Ксаверівки: водій на DAF збив пішохода, який переходив дорогу

Смертельна ДТП біля Ксаверівки: водій на DAF збив пішохода, який переходив дорогу
Поліція встановлює обставини загибелі пішохода у Вінницькому районі
  • У середу, 7 грудня поблизу села Ксаверівка сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та пішохода. У результаті аварії потерпілий загинув на місці. Слідчі встановлюють обставини та причини події. 

Аварія сталась близько 17.40. 

За кермом автомобіля DAF перебував 63–річний житель Київської області.

— За попередньою інформацією слідства, водій вантажівки допустив наїзд на 61–річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину дороги в невстановленому місці, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Кермувальник освідуваний, він тверезий.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Довідка:

За статтею 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Правила дорожнього руху

Правоохоронці звертають увагу усіх учасників дорожнього руху – будьте обачними та обережними, безумовно дотримуйтесь правил дорожнього руху.

— Закликаємо батьків обов’язково нагадувати дітям про основні правила пересування тротуарами та пішохідними доріжками, а також значення найпоширеніших дорожніх знаків та розміток, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Наразі через обмеження використання електроенергії унаслідок ракетних ударів на вулицях міста частково вимкнено освітлення. У таких умовах пішоходів помітити складніше.

Щоб убезпечити себе, радимо одягати світлий верхній одяг або чіпляти світловідбиваючі елементи. Таким чином ви будете більш помітними на неосвітлених вулицях.

Бережіть себе та своїх близьких!

Нагадаємо, ще одна смертельна дорожньо-транспортна пригода сталась 6 грудня близько 19.20 години  неподалік села Тишківка Гайсинського району. Внаслідок автопригоди загинуло двоє людей. Слідчі встановлюють обставини події.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП: у Вінниці водій на Volkswagen Golf збив пішохода

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Валентина Марущак

    Петро Олейник 100%  а ще би був великий плюс якби одягали жилетки,  та світловідбивачі на одяг. А то їдеш, і перед авто вистрибують..
  • Александр Кирилюк

    Шкода, що водій отримає покарання ні за що.  Приношу співчуття сім'ї загиблого, але водій в цій ситуації не винен
  • Петро Олейник

    Можна переходити, і ми часто всі це робимо переходимо у невстановленому місці але треба бути уважному,убідившись що транспорту немає ні з ліва ані з права.На пішохідних переходах переходять дорогу за п'ять метрів до наближення транспортного засобу.
  • Тамара Козачишина

    🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up