Ремонт вулиці Черняховського. Що там зробили та коли продовжать?

Ремонт вулиці Черняховського. Що там зробили та коли продовжать?

Провели капітальний ремонт частини вулиці Черняховського. Загалом цьогоріч оновили більше півтора кілометра дороги.

Вулиця Черняховського – головна магістраль мікрорайону Сабарів. Як вона виглядає після ремонту показав у фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

— Роботи розпочали з реконструкції мережі водопроводу. Згодом постелили новий асфальт на дорозі, облаштували тротуари, нові посадочні павільйони. Тепер вулиця стане набагато світлішою завдяки 40 LED-ліхтарям. Додаткова підсвітка облаштована на пішохідних переходах – задля безпеки. А сама територія буде під наглядом відеокамер. Важливо також, що повітряні лінії електропередач «сховали» під землю, — зазначає Моргунов у своєму повідомленні.

Відео дня

Також міський голова відзначає, що це був перший етап реконструкції вулиці Черняховського. Наступного року роботи продовжаться.

Нагадаємо, капітальний ремонт цієї вулиці коштує міському бюджету 32 мільйони 900 тисяч гривень. Підрядником є товариство «Віндор». І за інформацією, що викладена у системі е-закупівель роботи триватимуть до 31 липня 2020 року.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Пня

    хоть так
  • ваняк

    Сделали дорогу, скоты...
    во первых сузили, со встречкой разьедешься когда кто то возле двора припаркован
    во вторых положили абы как и в некоторых местах(а еще и пару месяцев не прошло) он уже сполз
    в третьих - сначала сделали нормально дорогу, а потом такие - ЙОМАЙО! мы с люками прое***лись и добрых штук 6-7 люков по новой разрыли на неделю.. свеженький новый асфальт.. скоты...
    и сделали ужасные латки. Кто то на откатах и доработках обогатился...
  • Катерина Залевская

    А про дорогу на карэр забули(теж Черняховского) там жахлива дорога i теж живуть люди!!!!!
  • Віталій Кузнєцов

    тепер хоть будем мати гарні і вулиці і дороги, Сабарів давно в тому нуждався
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up