Поліція розповіла подробиці ДТП у Немирові, де загинули троє людей

Поліція розповіла подробиці ДТП у Немирові, де загинули троє людей
  • Вчора, 22 листопада, у місті Немирів сталась ДТП за участі «ВАЗу» та вантажівки «ЗІЛ». 
  • У результаті водій та двоє пасажирів легковика загинули.
  • Поліцейські з’ясовують причини та обставини ДТП та розповіли деякі деталі.

Аварія сталась близько третьої години ночі. Ми писали про ДТП у матеріалі:

Відомо, що за кермом «ВАЗу» перебував 31–річний мешканець Немирівського району.

— За попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив зіткнення з вантажівкою «ЗІЛ», яка стояла на проїзній частині дороги через технічну несправність, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Внаслідок аварії водій «ВАЗу» та його пасажири, віком 61 та 76 років, загинули на місці події. 60 річний водій вантажівки, який на момент зіткнення перебував у салоні автомобіля, не постраждав.

Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

За фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

За таке правопорушення передбачено покарання — до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Читайте також:

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

Нові дані по COVID: скільки випадків на 23 листопада в Україні та на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Віталій Наумчук

    Да людям горе.
  • Viktor Voitovich

    Така сама ситуація з мотоблоками прицепи самі роблять то купіть світловідбивні ліхтарі чи жилети одягайте ,ато мотоблока купив крутого а на фонаря грошей немає на дорогу їд еш вночі ідь по городі.
  • Ярослав Сус

    ого - пора тазы запрещать - они опасны!!!

    Natasha Makarova reply Ярослав Сус

    а может пора обязывать не стоять где попало без габаритов и прочего?  Как можно не заметить на полосе ЗИЛ посреди ночи? А оч просто - габариты даже допустим есть, а знаки предупреждающие не выставлены или выставлены не там (всем же лень пройтись, где стал там и поставлю). В итоге создается впечатление, что транспорт впереди движется, и только когда уже совсем близко .... А если и габаритов пожалели, как многие любят,..  Страшно у нас на дорогах, одним словом (((
  • Yaroslav Yashchuk

    Але так є,  нічого про те що стояв аварійний знак поліцаї не пишуть. Якщо такого не було тоді шофер Зіла має відповідати за скоєня аварійної ситуації.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up