Поліція розповіла обставини загибелі водія вантажівки у Гайсинському районі

Поліція розповіла обставини загибелі водія вантажівки у Гайсинському районі
  • Вчора, третього вересня на автодорозі Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине сталась ДТП за участі вантажного автомобіля та бензовоза. 
  • У результаті аварії один з водіїв загинув.  

Аварія сталась у селі Нижча Кропивна. Ми писали про перші подробиці в публікації:

— За попередньою інформацією слідства, зіткнулись дві вантажівки Volvo, одна з яких перевозила пальне.  Від удару одна з автівок з’їхала з проїзної частини дороги та перекинулась, внаслідок чого відбулось пошкодження цистерни та витік пального, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

На жаль, 50–річний водій вантажівки, житель Чернівецької області, загинув на місці події. Інший кермувальник — 53–річний житель м. Кременчук з травмами госпіталізований до медичного закладу.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини та обставини аварії. 

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Читайте також:

На Чорновола водій на BMW протаранив маршрутку №17-А (ВІДЕО)

На провулку Українському маршрутка на тротуарі збила 10-річного хлопчика

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач46

    Как надоела брехня!!! Водитель бензовоза жив!!!

    Max NonStop reply Читач46

    Вважаю, що поліції потрібно завжди уточнювати подробиці різних дтп, та новин про кримінал, і тоді не буде дезинформації. 👽.

keyboard_arrow_up