Петицію «Вимкни телефон на пішохідному переході» мляво підписують

Петицію «Вимкни телефон на пішохідному переході» мляво підписують

У суботу, 23 червня 2018 року,  на сайті петицій до Вінницької міської ради зареєстрували звернення. Вінничанка пропонує встановити біля пішохідних переходів знак про заборону розмови по телефону. Наразі, петицію підписують мляво.

Вінничанка Ірина Гончар пропонує на кожному пішохідному переході встановити знак, що розмовляти по телефону і при цьому рухатись ним  заборонено.

«Не раз, перебуваючи за кермом, бачила ситуацію, коли люди переходять пішохідний перехід, розмовляючи по телефону, що в свою чергу загрожує їх життю. Пішоходи діляться на два типи: ті, котрі за кермом і ті, які водіями ніколи не були. Перші ж, в більшості випадків, «краще думають» перед тим, як перейти дорогу», пише Ірина.

Станом на сьогодні, 24 червня 2018 року, петицію підписали двоє людей. Аби її розглянули у міській раді і надали офіційну відповідь, потрібно зібрали 350 вподобань за два тижні.

Відео дня

Звернення можна підтримати ТУТ.

Нагадаємо, вінничанин Олександр просить видалити на всіх тротуарах велосипедні розмітки.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Николай Энэми

    О, да, наши люди же так часто делают, то что написано на табличках, сплю и вижу...
  • Юра

    я просто фігєю з деяких пішоходів....вони так сміливо кидаються під багатотонні залізяки, наче в них декілька життів є......в водіїв-шумахерів і любителів випити, мабуть також
  • Daily

    навчіть водіїв спочатку дотримуватись правил елементарних  потім візьметесь за пішоходів.PS .сам водій стаж 30р  за кермом ,але   інколи рухаюсь на своїх двох як і всі ви.

    Next reply Daily

    1000%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up