Десятки аварій на окружній: через ожеледь поліція не встигала фіксувати ДТП

Десятки аварій на окружній:  через ожеледь поліція не встигала фіксувати ДТП

Сьогодні, 26 грудня 2017 року, вранці вінницька траса на ділянці до Стрижавки була вщент заповнена побитими автівками. Одна машина, в якій їхали жінка з дитиною, взагалі перевернулась.

В редакцію про чисельні ДТП повідомив вінничанин Олександр.

- Вранці їхав та був шокований скільки машин стоїть побитих на узбіччі. Мою автівку теж занесло. Я їхав з нормальною швидкістю, але дорога була зовсім не посипана. На ділянці Клеверного мосту «Ауді», яким я кермував, занесло. Дорога суцільне скло, тому я не зміг нічого зробити. В результаті авто залишилось без пампера. До того ж треба міняти два колеса, бо їх погнуло, - розказує журналістці «20 хвилин» водій «Ауді А6» Олександр.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

Чоловік каже, що чекав поліцію близько 40 хвилин. Намагався викликати на місце ДТП вінничанин й дорожників. Але так і не зміг до них додзвонитися.

- Правоохоронці сказали, що немає жодного сенсу оформляти протокол. Вони порадили сфотографувати побиту автівку та відшкодувати збитки через суд, - каже Олександр.

Ми зв’язалися з ще однією учасницею ДТП. Жінка просила не вказувати ім’я. Її автівку занесло метрів сто за мостом на окружній.

- Ми їхали з донькою та матір’ю в Вінницю. На одній ділянці сім машин потрапило в аварії. Їх просто зносило з дороги. Нам також дісталось. Ми опинились в декількох метрах над прірвою. Слава Богу, ніхто не постраждав, - розказує вінничанка.

В прес-службі вінницької патрульної поліції повідомляють, що на об’їзній дорозі в районі Клеверного мосту на ділянці периметром 20*20 метрів утворилася ожеледиця. В результаті чого декілька машин потрапили в ДТП.

- Близько 9 години з сторони Стрижавки в Вінницю їхав «Хюндай Акцент». Автівку занесло на обочину в кювет. На місце приїхали патрульні. Під час спілкування з водійкою проїжджав повз «Москвич». Легковик перекинувся. Машину перевернули, - розказує прес-офіцер вінницької патрульної поліції Тетяна Фіщук.

За словами Фіщук, в ДТП також потрапили водії «Лади» та ще декількох машин.

А ось відео ще з двох ДТП:

 

На місце викликали відповідні служби. Наразі, цю ділянку вже посипали.

- Зараз питанням займаються фахівці відділу безпеки дорожнього руху, - зазначають  в поліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Сергей Сторожук

    Якщо руки з жопи то і в +40 занесе - я в 6-30 їхав скутером і нічого не носило (на ДВОХ колесах а не як криворукі на 4-х)
  • Anonymous

    Кстати на фото - нифига не окружная
  • Александр Балаганов

    А ГДЕ ДОРОЖНИКИ-А ГДЕ ПОЛИЦИЯ,ТЕ КОТОРЫЕ ДОЛЖНЫ ОБЕСПЕЧИВАТЬ БЕЗОПАСНУЮ ПРОПУСКНУЮ СПОСОБНОСТЬ НАШИХ ДОРОГ.НАЛОГИ БРАТЬ И ПИЛИТЬ ЕСТЬ КОМУ-А ВОТ ЗАНИМАТЬСЯ РАБОТОЙ НЕКОМУ.А НАШИ ЖУРНАЛИСТЫ ВМЕСТО ТОГО ЧТОБЫ КОММЕНТИРОВАТЬ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ВЛАСТЕЙ-КОНСТАНТИРУЮТ ФАКТЫ АВАРИЙ.

    Vladimir Golovchuk reply Александр Балаганов

    100%

    Anonymous reply Александр Балаганов

    Не кричи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up