Нічне п’яне раллі: водій Honda повідбивав три колеса та тікав пішки (ФОТО)

Нічне п’яне раллі: водій Honda повідбивав три колеса та тікав пішки (ФОТО)

П’яний водій на Honda  тікав від копів. Під час погоні в авто пошкодив три колеса. Чоловік намагався пішки втекти від патрульних, але далеко не забіг.

«В ніч із 17-го на 18-те червня, близько 2 години, в населеному пункті Літин патрульні побачили автомобіль Honda, водій якого, помітивши автомобіль поліцейських, натиснув на газ і почав втікати. Інспектори прийняли рішення наздогнати транспортний засіб», - повідомляють в прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

Почалася погоня. Під час спроби втекти водій виїжджав на бордюри, внаслідок чого пошкодив три колеса. Коли авто заглохнуло, водій почав втікати самотужки.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Honda в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Копи наздогнали порушника.

Відео дня

«У чоловіка були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки на алкотестері в присутності свідків він відмовився. На 23-річного водія патрульні склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані. Автомобіль евакуювали на арешт майданчик», - йдеться в повідомленні.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up