New Touareg - нова епоха для автотранспорту (Новини компаній)

New Touareg - нова епоха для автотранспорту (Новини компаній)

23 березня 2018 року відбулась світова прем`єра нового покоління позашляховика Volkswagen Touareg, що ж такого в автомобілі 3-го покоління і чим на цей раз вражають розробники німецького автопрому, ми вирішили розібрати детально.

Новий Touareg є одним з лідерів в класі преміальних позашляховиків за рахунок свого виразного дизайну, інноваційних технологій, зручності і керованості, а також високої якості оздоблювальних матеріалів і збірки в цілому.

Автомобіль – що вражає, не лише інноваціями, але й своїми динамічними характеристиками, розробники пропонують нам ряд передових опцій, що є доступними для всіх комплектацій: 

- Абсолютно нова платформа MLB-Evo, яка встигла зарекомендувати себе в добре відомих нам Audi Q7/Q8, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne і Lamborghini Urus.

- Система нічного бачення NightVision, вона реєструє інфрачервоне випромінювання, що йде від людей і тварин на відстані від 10 до 130 метрів від автомобіля. Коли об'єкти з`являються в зоні ризику або переміщуються всередині неї, водій отримує попередження на приладовій панелі.

- Нові матричні світодіодні фари IQ. Light - разом з фахівцями HELLA інженери Volkswagen розробили для Touareg третього покоління цю інноваційну систему. Технології цих фар повністю засновані на світлодіодах. Загальна кількість світлодіодів в кожній блок-фарі - 128, при цьому ними можна керувати індивідуально. Таким чином, в лівій і правій блок-фарах нового Touareg використовується 256 світлодіодів, завдяки яким рух в темний час доби стає більш комфортним і безпечним.

- Цифрова приладова панель, яка складається з цифрової приладової панелі DigitalCockpit з 12- дюймовим дисплеєм і новітньої інформаційно-розважальної системи Discover Premium з 15-дюймовим дисплеєм. Обидві технології формують єдиний операційний, інформаційний, комунікаційний і розважальний блок, якому не потрібні традиційні органи управління на кшталт кнопок або перемикачів. Забезпечуючи інтуїтивно зрозумілий контроль і максимальну персоналізацію, новий Touareg вже сьогодні демонструє, як буде виглядати цифровий інтер'єр майбутнього.

- Атмосферна підсвітка салону з можливістю вибору до 30 різних кольорів.

- Проекція даних на лобове скло показує дані про швидкість автомобіля, її обмеження і інша інформація, а також візуальні вказівки навігаційної системи проектуються на вітрове скло таким чином, що водій бачить їх безпосередньо перед автомобілем, тобто на дорозі. Завдяки цьому інформація завжди знаходиться в полі зору, дозволяючи водієві повністю сконцентруватися на управлінні автомобілем. З технічної точки зору дані відображаються на прозорому дисплеї на вітровому склі. Це найбільший проекційний екран, пропонований для автомобілів марки Volkswagen: його розмір становить 217 × 88 мм.

- Пневматична підвіска спільно з системою компенсації кренів виводять задоволення від водіння Touareg на новий рівень - ходова частина оснащена нероз'ємними сталевими стабілізаторами в передній і задній підвісках. При проходженні поворотів, а також коли одна сторона автомобіля рухається по порівняно великим нерівностям, два кінця стабілізатора поперечної стійкості повертаються в протилежних напрямках, зменшуючи схильність автомобіля до крену при русі. Нероз'ємний стабілізатор - завжди компроміс між максимальною стабілізацією при повороті і мінімальним впливом при подоланні нерівностей проїжджої частини.

- Ще однією передовою функцією цього автомобіля є система підрульовування задніх коліс, що забезпечує більшу динамічність і комфорт. Дана система здатна повертати колеса в залежності від ситуації на дорозі, завдяки чомуTouareg стає одним з найбільш маневрених автомобілів в своєму класі. Крім того, нова система підвищує стійкість при русі на високих швидкостях. 

Про цей інноваційний автомобіль можна говорити дуже довго, але ми вважаємо, що краще переконатись на власні очі. Автомобіль доступний для тест-драйву в Офіційного дилера Volkswagen AG в м. Вінниця – ТОВ «Джерман-Центр» вул. Лебединського, 19.
Телефон (0432) 555-999; (067) 178-00-99.
german.vn.ua
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up