Негода на Вінниччині: рятувальники витягнули зі заметів бус з пасажирами та «швидку»

Негода на Вінниччині: рятувальники витягнули зі заметів бус з пасажирами та «швидку»

Минулої доби на Вінниччині до снігових пасток потрапило дві вантажівки, три легковики, швидка медична допомога та бус з пасажирами. Водіям допомагали рятувальники.

Один із випадків стався 17 січня о 3:01 поблизу села Григорівка Погребищенського району. Там допомоги потребував водій «Фольксваген» у якому знаходиться 8 пасажирів.

— За попередніми даними, внаслідок ускладнення погодних умов (ожеледі) водій не впорався з керуванням, через що бус з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №26 відбуксирували транспортний засіб на розчищену ділянку автошляху, — зазначають у прес-службі рятувальників.

Також зі снігових заметів цього дня рятувальники витягли «швидку» та чотири легковики на автошляхах:

Відео дня
  • у селах Жабокричка-Чечельник,
  • в селі Ладижинські Хутори Гайсинського району,
  • в селі Бруслинів Літинського району,
  • в селі Григорівка Погребищенського району.

Також рятувальники тягли дві вантажівки MAN у Козятині та поблизу села Баланівка.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up